Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Три корисних поради, які допоможуть вижити після зустрічі з акулою
commentss НОВИНИ Всі новини

Три корисних поради, які допоможуть вижити після зустрічі з акулою

Акула відступить, якщо ти будеш діяти швидко і рішуче

1 жовтня 2020, 13:22
Поділіться публікацією:

Якщо тобі пощастило опинитися на розкішному океанському пляжі й ти стрімголов тут же кинувся в воду, то ми поспішаємо тебе застерегти — ти ніяк не застрахований про зустрічі з акулою. Якщо тобі таки не пощастило і ти зустрівся з цим монстром, то діяти треба швидко. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі що робити.

Три корисних поради, які допоможуть вижити після зустрічі з акулою

Займи кругову оборону

Якщо ти виявив акулу під час купання, серфінгу або занурення під воду, негайно підіймайся на човен, дошку або пливи до берега. Якщо швидко втекти немає можливості, тримайся спиною до поверхні моря. Якщо з тобою є друг або напарник, вам потрібно зайняти положення "спина до спини". В цьому випадку у вас буде можливість 180-градусного огляду, і акула не побачить ваші спини.

Бий в ніс

Якщо акула продовжує проявляти агресивність, з усієї сили бий її в ніс. У справу піде все тверде, навіть фотокамера. Все-таки життя і здоров'я дорожче. Крім того, не забувай, що одна акула — це сотні найгостріших зубів.

Бий по очах і зябер

Якщо ж сталося найгірше і акула таки вчепилася в тебе, то постарайся, перемагаючи біль, атакувати чутливі зони на тілі морського хижака. Бий по очах або в зяброву щілину. Це швидше за все, відверне акулу від її жертви. Якщо акула відступила — не святкуй перемогу, а мчи до берега. Акула може повернутися, причому разом з родичами.

Ці поради з тієї категорії, коли ми сподіваємося, що вони не знадобляться. Також видання "Коментарі" розповість, як вижити, маючи при собі тільки поламаний мобільник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини