Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Топ-3 моделей гвинтівок для полювання в горах
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 моделей гвинтівок для полювання в горах

Ці гвинтівки досить легкі для переміщення у горах і здатні витримати будь-яку погоду

11 червня 2020, 16:26 comments1856
Поділіться публікацією:

Багато хто уявляє собі густий ліс, коли мова заходить про полювання. Але не варто забувати, що полювати можна і в інших місцевостях. Наприклад, у горах. Але не кожна рушниця підійде для цього. Необхідна спеціальна гвинтівка, яка буде досить легкою, щоб бігати вгору-вниз крізь зарості, і яка не боїться екстремальних погодних умов, з якими можна зіткнутися в горах. Сьогодні ми розповімо тобі про кілька гвинтівок, які відповідають цим критеріям.

Топ-3 моделей гвинтівок для полювання в горах

Double Broom Mountain Rifles

Топ-3 моделей гвинтівок для полювання в горах - фото 2

Головний акцент у цій гвинтівці зосереджений на елегантності, легкості і міцності. Зрозуміло, висока точність також збережена. І що найголовніше – Double Broom Mountain Rifles виготовляється на замовлення у відповідності з вашими "особливими побажаннями" до проекту. В результаті вийде гвинтівка, яка стане надійним супутником під час полювання в гірській місцевості.

Ruger M77 Hawkeye All-Weather

Топ-3 моделей гвинтівок для полювання в горах - фото 3

Дана модель показує себе з найкращого боку, коли йдеться про полювання в екстремальних умовах. Висока точність, мала вага (3,175 кг), надійність і міцність на вищому рівні. Ruger M77 Hawkeye All-Weather — саме те, що необхідно для гірського полювання в складних умовах.

Winchester Model 70 Extreme Weather SS

Топ-3 моделей гвинтівок для полювання в горах - фото 4

Winchester, ймовірно, один з найбільш відомих збройових брендів у світі. Навички цих майстрів дозволяють створювати рушниці, які стійко переносять практично будь-які погодні умови. Winchester Model 70 Extreme Weather SS важить трохи більше трьох кілограм і оснащений вивішеним стовбуром, прикладом від Bell & Carlson і фірмовою системою заряджання. Коротше, відмінна мисливська гвинтівка для тих, хто любить багато стріляти.

Ці гвинтівки будуть вірними помічниками для кожного, хто вирішив пополювати в горах. Також видання "Коментарі" розповість про те, які собаки найбільше підійдуть для полювання на великого звіра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини