Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Щоб гачок був завжди гострим: п'ять порад завзятим рибалкам
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб гачок був завжди гострим: п'ять порад завзятим рибалкам

Добре заточені гачки неодмінно забезпечать тебе хорошим уловом

9 жовтня 2020, 15:41 comments1010
Поділіться публікацією:

Гострота гачків — це запорука будь-якого успішного виходу на риболовлю. Кожен рибалка повинен регулярно перевіряти гостроту гачків і, в разі необхідності, ретельно заточувати їх. Як це правильно робити нам розповість сьогодні портал Рибалке.нет.

Щоб гачок був завжди гострим: п'ять порад завзятим рибалкам

Як правильно гострити гачки

1. При заточуванні гачків дрібного чи середнього розмірів, можна використовувати нехитре пристосування, а саме дрібнозернистий шліфувальний папір, приклеєний на дерев'яний брусок. Можна також прикріпити її до звичайної лінійки.

2. Рекомендується використовувати поводочниці для зберігання готових повідків з гачками. Це необхідно для захисту волосіні та гачків від пошкоджень.

3. Якщо ви зберігаєте велику кількість гачків, то найкраще використовувати магнітну коробку. Гачки не будуть стикатися один з одним, і завдяки цьому не будуть тупитися. Також гачки, які зберігаються в такій коробці, навряд розгубляться при необережному русі.

4. Слід набагато частіше перевіряти гачки на гостроту, якщо риболовля відбувається на кам'янистому дні або дні, багатому різними мушлями. Особливо частіше перевіряти гостроту слід при донній проводці.

5. Не варто прагнути до ідеального конусного заточування. Цілком достатньо того, щоб на гачку утворилася гостра окрайка.

Тепер ти знаєш, як тримати свої гачки в цілості. Також видання "Коментарі" розповість, як проводити час на риболовлі разом з дітьми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини