Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Що потрібно знати під час лову на спінінг: поради рибалкам-початківцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно знати під час лову на спінінг: поради рибалкам-початківцям

Уміння поводитися зі спінінгом забезпечить тебе хорошим уловом

27 серпня 2020, 15:42 comments2254
Поділіться публікацією:

Не тільки рибалкам-початківцям необхідно вчитися поводитися зі спінінгом. Навіть старі досвідчені рибалки спочатку губляться, коли намагаються освоїти цей аксесуар. Але в реальності тут немає нічого важкого. Ми з радістю розповімо тобі про основні етапи лову риби на спінінг. Допоможе нам у цьому Рибалке.нет .

Що потрібно знати під час лову на спінінг: поради рибалкам-початківцям

Закид

Є кілька способів закидання: через голову, бічний закид, маятниковий і катапультний. Базовим кидком в лові на спінінг є вертикальний закид через голову. З його допомогою можна досягти максимальної дальності і точності. Бічний закид використовується, коли перший варіант не можливий через перешкоди. Третій метод здійснюється, коли перші два виключені. Четвертий варіант також використовується при неможливості виконати всі попередні.

Клювання

Існують три основних способи визначення покльову: відчуття посмикування або дрібне тремтіння, по волосіні або по вудилищу. Різна риба буде клювати по своєму.

Підсікання

Після клювання рибалка повинен зробити своєчасну і грамотну підсічку. Це необхідно для того, щоб гачок встромився в пащу рибі. Важливо зловити момент, коли робити підсічку. Для одних видів риб вона відбувається моментально, інші нерозторопні екземпляри дуже довго роблять клювання, тому необхідно почекати певний час. У більшості випадків він становить від тридцяти секунд до двох хвилин, але може і більше.

Виведення

Існує кілька етапів даного процесу. Спочатку необхідно поставити вудилище в вертикальне положення, при цьому потрібно потихеньку підмотувати волосінь. Коли риба наблизитися до берега, потрібно акуратно завести її в підсак.

Теорію ти освоїв. Тепер практика і тільки практика. Ми віримо, у тебе все вийде. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно ловити рибу в дощову погоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини