Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Коли вночі опинився в лісі: п'ять першочергових дій
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли вночі опинився в лісі: п'ять першочергових дій

Якщо заблукав в нічному лісі, ці поради допоможуть дочекатися ранку

8 жовтня 2020, 16:53 comments4062
Поділіться публікацією:

Під час полювання багато хто з нас може опинитися в неприємній ситуації, а саме, заблукати в лісі. Від цієї проблеми ніхто не застрахований і сьогодні ми поговоримо про те, як потрібно діяти в цій ситуації. Основний акцент зробимо на тому, що потрібно робити, якщо ви примудрилися заблукати вночі. Корисними порадами поділився портал Майстер-класи.

Коли вночі опинився в лісі: п'ять першочергових дій

Як вижити в нічному лісі

1. Не варто продовжувати рухатися по лісі, коли починає темніти і наближається ніч. Є ризик ще більше заблукати.

2. Не варто вибирати місце для намету в поглибленнях або ямі, особливо в місцевості з зливовими дощами. Тоді є ризик просто опинитися у воді.

3. Необхідно вибрати рівне місце, поруч з великим деревом з корінням або каменем. Вони зможуть прикрити від вітру, а якщо за ними можна розташуватися в повний зріст, то це взагалі ідеально.

4. Поки не стемніло, спробуй зібрати якомога більше гілок. Вони стануть в нагоді не тільки для багаття. Можна також прикрити ними свою схованку або зробити підстилку.

5. Маючи намір розташуватися на нічліг, постарайся вибрати місце близько від струмка, щоб в цей важкий момент вода була доступна тобі як для пиття, так і для приготування їжі.

Тепер ти знаєш, як пережити ніч в лісі і будеш сповнений сил і енергії, щоб наступного дня нарешті відшукати потрібну стежку. А якщо своє перебування в лісі ти збираєшся поєднати з полюванням, видання "Коментарі" розповість, на кого можна пополювати в темний час доби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини