Головна Новини Чоловік годинники Все набагато складніше: на якій руці слід носити годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Все набагато складніше: на якій руці слід носити годинник

Вирішити, яку руку вибрати для носіння годинника, не так вже і просто

28 жовтня 2020, 16:03 comments2490
Поділіться публікацією:

У цьому світі все дуже складно. Навіть така проста річ, як носіння наручного годинника, має свої правила і принципи, яких необхідно дотримуватися. Сьогодні ми трохи розповімо вам про них. 

Все набагато складніше: на якій руці слід носити годинник

Як правильно носити годинник

Існує усталене правило: не носити годинник на  руці, яка домінує, оскільки це незручно. Годинник можна пошкодити або зачепити ними сторонній предмет. Це не кажучи про те, що вкрай незручне завдання — писати з годинником на руці. Крім того, застібати годинник на зап'ясті набагато легше основною рукою.

Але якщо ви з якоїсь причини сумніваєтесь в плані того, як буде краще, рекомендуємо спробувати певний період часу носити годинник на одній руці, а потім на інший. В результаті ви зробите остаточний вибір, виходячи зі своїх відчуттів.

Також слід знати, що згідно зі стародавньою китайською медициною, зап'ястя має певні точки, безпосередньо пов'язані з серцем. Якщо ці точки занадто передавити, є ймовірність порушення внутрішнього балансу енергетичних потоків. Адже симетрична і ритмічна пульсація цих точок — запорука здоров'я, довголіття і бадьорості. Виходячи з розташування цих точок, жінкам слід носити всілякі аксесуари на лівій руці, а чоловікам — на правій.

Втім, впевнені, ти знайдеш правильне рішення цього питання, виходячи зі свого власного досвіду. Ми лише поділилися цікавими фактами, які розширять твій кругозір. Також видання "Коментарі" розповість, чи можна дарувати годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини