Головна Новини Чоловік годинники Геть забобони: чи можна дарувати годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Геть забобони: чи можна дарувати годинник

Забобон про те, що не можна дарувати годинник, розвинувся ще в стародавні часи

21 жовтня 2020, 15:41
Поділіться публікацією:

Багато хто з нас чув про те, що годинник не можна дарувати. Ніхто вже толком і не знає, в чому суть цієї дивної прикмети. Сьогодні ми розповімо тобі, звідки взялося це повір'я, а також пояснимо, чому прислухатися до нього не варто. Допоможе нам у цьому портал mport.

Геть забобони: чи можна дарувати годинник

Чи можна дарувати годинник

Історія

Основа цим забобонам і казкам була закладена в Стародавньому Китаї. Місцеві жителі розцінювали такий подарунок, як натяк на похорон, що наближається. Годинники ніби відраховує час до смерті. У наші ж дні паніку навколо такого подарунка роздули жінки.

Жіночі забобони

Саме жіноча половина людства активно розвинула теорію про те, що годинник відраховує час до розлуки з коханою людиною. Взагалі бурхлива фантазія жінок розвинула безліч марновірств навколо багатьох речей. Даруєш ювіляру краватку — будеш сидіти у нього на шиї; даруєш родичу калькулятор — будеш його постійно обраховувати; бритва — зріже частину слави та успіху. Шкарпетки або труси — чоловік піде з сім'ї або зраджуватиме з усіма підряд (цілком можливо, що в цих самих трусах).

Будь простіше

Справа не в подарунку, а в ставленні до нього. Якщо ти боїшся всяких небилиць і на кожному кроці шукаєш таємні знаки твого майбутнього падіння, то ми можемо тобі порадити тільки поміняти своє ставлення і мислити простіше. Інакше ти ніколи не зможеш подарувати другу годинник. Та й будь-яку іншу річ теж. Якщо зовсім справи кепські — проси монетку натомість. Ніби ти продав годинник, а не подарував.

Ми впевнені, що ти в будь-якому випадку придумаєш вихід із ситуації. Важливо, щоб забобони не взяли над тобою контроль. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно зберігати старовинні годинники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини