Головна Новини Чоловік авто Занадто вульгарні знімки: Ferrari подала в суд на знаменитого дизайнера
commentss НОВИНИ Всі новини

Занадто вульгарні знімки: Ferrari подала в суд на знаменитого дизайнера

Італійський дизайнер Філіп Плейн не згоден з рішенням суду і готується подати апеляцію

4 листопада 2020, 13:29
Поділіться публікацією:

Ferrari подала в суд на свого клієнта — дизайнера Філіпа Плейн, і відсудила у нього кругленьку суму в розмірі 300 000 євро.

Занадто вульгарні знімки: Ferrari подала в суд на знаменитого дизайнера

Ferrari подала в суд на свого клієнта

Випадок пов'язаний з показом на подіумі весни 2018 року, який Плейн провів в Мілані в червні 2017 року. Під час цього заходу Plein представив безліч екзотичних речей, в тому числі Ferrari, Lamborghinis і McLarens. Ferrari це не дуже порадувало.

Крім того, італійський автовиробник не погодився з публікаціями Плейна в соціальній мережі Instagram, стверджуючи, що, розміщуючи фотографії своєї модної колекції з Ferrari, він "незаконно привласнив репутацію" автовиробника, для просування свого бренду і продуктів.

Представник компанії додав, що повідомлення Плейна "заплямували репутацію" Ferrari і представляли виробника автомобілів як частину "способу життя, повністю несумісного зі сприйняттям бренду і використовували автомобілі Ferrari неприйнятним чином".

У своїй постанові суд Мілана заявив, що Плейн повинен буде виплатити Ferrari 300 000 євро  компенсації та відшкодувати гонорари адвоката в розмірі понад 25 000 євро. Йому також було наказано видалити зі свого веб-сайту та соціальних мереж всі зображення, на яких присутня будь-яка модель Ferrari.

Більш того, суд постановив, що якщо Плейн відмовиться видалити пост із зображенням Ferrari або поділиться новим, йому доведеться заплатити збір у розмірі 10 000 євро за кожне зображення або відео, повідомляє WWD.

Занадто вульгарні знімки: Ferrari подала в суд на знаменитого дизайнера - фото 2

Незабаром після того, як рішення було прийняте, Плейн зайшов в Instagram і тут же поділився зображенням свого яскраво-зеленого 812 Superfast, заявивши, що він подасть апеляцію.

Як повідомляло видання "Коментарі", італійці представили потужний спорткар, заснований на Chevrolet Corvette.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини