Головна Новини Чоловік авто За ціною одного будинку: Rolls-Royce представив новий розкішний автомобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

За ціною одного будинку: Rolls-Royce представив новий розкішний автомобіль

Генеральний директор Rolls-Royce впевнений, що новий автомобіль буде ідеально відповідати потребам клієнтів

3 вересня 2020, 15:26
Поділіться публікацією:

Генеральний директор британського виробника розкішних автомобілів Rolls-Royce заявив, що попит повертається до норми. Компанія випустила новий автомобіль, який коштує дорожче, ніж середній будинок у Великій Британії. Про це повідомляє видання CNBC.

За ціною одного будинку: Rolls-Royce представив новий розкішний автомобіль

Виступаючи в середу на презентації нового Rolls-Royce Ghost, Торстен Мюллер-Отвос сказав BBC, що попит зараз "більш-менш повернувся до норми" в Азії, Європі та на Близькому Сході.

Очікується, що Rolls-Royce Ghost буде коштувати 332 617 доларів США у Великій Британії, що робить його дорожчим, ніж середній будинок, який коштує 307 337 доларів. На території США автомобіль буде коштувати понад 311 000 доларів.

Продажі Rolls-Royce впали на 30% в першій половині року, але, за словами Мюллер-Отвоса, зараз справи у компанії зі штаб-квартирою в Гудвуді поліпшуються. Виробник автомобілів, який конкурує з такими компаніями, як Bentley та Aston Martin, заявив, що останній Ghost був повністю перероблений.

"Новий Rolls-Royce Ghost — найбільш технологічно просунутий Rolls-Royce. Він перетворює автомобілі нашого бренду в красивий, мінімалістський, але водночас дуже складний продукт, який ідеально відповідає потребам наших клієнтів Ghost і ідеально відповідає часу", — йдеться в заяві Мюллер-Отвоса.

У рекламному ролику Мюллер-Отвос сказав, що автомобіль, оснащений 6,75-літровим двигуном V12 з двома турбінами, розроблений, щоб "шепотіти", а не "кричати".

Як повідомляло видання "Коментарі", Rolls-Royce отримав неймовірний тюнинг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини