Головна Новини Чоловік авто Які авто в Україні розмітають, як гарячі пиріжки: найтоповіші моделі
commentss НОВИНИ Всі новини

Які авто в Україні розмітають, як гарячі пиріжки: найтоповіші моделі

Стали відомі найпопулярніші моделі нових та вживаних авто

сьогодні, 14:12
Поділіться публікацією:

За вересень автопарк України поповнився більш ніж на 2 тисячі гібридних легкових авто (HEV i PHEV), що на 22% більше, ніж у вересні минулого року. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "Укравтопром" у Telegram.

Які авто в Україні розмітають, як гарячі пиріжки: найтоповіші моделі

Автомобілі. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що частка нових авто у цій кількості склала 60%, проти 59% минулого року. Першу позицію на ринку гібридів у сегменті нових легкових авто продовжує утримувати Toyota RAV-4 – 280 авто. Другий рядок зайняла Toyota Yaris Cross кількістю 79 авто. Третій за популярністю серед українців – Nissan Qashqai 56 автомобілів.

Крім того, в реєстраціях імпортованих авто з гібридними силовими установками першість у Kia Niro — 54 авто. Також у трійці лідерів: Ford Fusion US з кількістю 50 автомобілів і Toyota Prius 49 авто.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на ринку пального спостерігається зростання цін на деякі види пального. Зміни вартості бензину, газу та дизельного пального зафіксовано на деяких автозаправних станціях. За даними "Коментарі", посилаючись на інформацію із сайту auto.ria, ми пропонуємо переглянути актуальні ціни на паливо в Україні.

Динаміка цін на бензин, дизель та газ

Вартість А-95, порівняно з 25 вересня, майже тримається на рівні 60,14 грн/л. Тим часом вартість А-95 зросла в ціні лише на кілька копійок. ДП протягом тижня майже тримається на рівні та становить 52,66 гривні за літр. Тим часом ціна на А-92 з 25 вересня зросла в ціні і становить 53,57 грн/л.

Упродовж тижня спостерігалося коливання ціни на газ. Вартість цього виду пального із 32,8 зросла до 33,16 гривні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини