Головна Новини Чоловік авто Як підготувати свій байк до зимової їзди: це варто знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Як підготувати свій байк до зимової їзди: це варто знати

Чотири правила, які допоможуть зробити зимову поїздку на мотоциклі більш комфортною

8 лютого 2021, 17:21
Поділіться публікацією:

Чи варто взимку їздити на мотоциклі? Особливо в такий снігопад? На це можна відповісти і ствердно, і негативно. Але якщо ти вже вирішив переміщатися взимку на своєму залізному коні, ми дамо тобі кілька рекомендацій, котрі допоможуть тобі зробити твою поїздку більш комфортною і безпечною.

Як підготувати свій байк до зимової їзди: це варто знати

Як готувати мотоцикл до зими

Установка вітрозахисту
Вітрове скло дозволить вам відчувати себе затишніше. Логічно, що для ендуро ви навряд чи будете так робити, але для далекої подорожі на тому ж туристичному мотоциклі різниця їзди з вітровим склом і без нього взимку очевидна. Так само утеплюють і сам двигун. Суть установки захисту від вітру або доопрацювання радіатора, щоб двигун легше вийшов на потрібну температуру, а не втрачав дорогоцінне тепло від зустрічного морозного потоку.

Додаткова мастило
Зайвий раз змащують рухливі деталі мотоцикла, а також троса і сальників, які при морозі можуть черствіти і не виконувати своїх функцій в належній мірі. Крім того після виїзду по снігу мастило грає роль захисту від корозії, тому краще не лінуватися і зайвий раз обробити всі.

Установка підігріву ручок керма
Дрібниця а приємно. Руки мерзнуть сильніше за все, а вже потім коліна і стопи. Щоб не відволікатися на холод, установка підігріву ручок керма зробить вашу поїздку куди більш приємною. Як додатковий варіант можна використовувати вітрозахист для рук.

Установка додаткового захисту
Якщо влітку вам здавалося негожим їздити з захисними дугами або іншими навісними формами захисту мотоцикла при падіннях, то настав час повернути їх на місце. Взимку не рекомендують їздити на мотоциклі хоча б по дорогах загального користування саме через кількість падінь і найвищої аварійності мотоциклістів.

Взимку завжди слід бути обережним. Сподіваємося, наші поради стануть в нагоді тобі, якщо ти вирішиш таки покататися по місту на мотоциклі при сильному снігопаді. Також видання "Коментарі" розповість, чому мотоцикл слід купити саме взимку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини