Головна Новини Чоловік авто Великі автовиробники відкликають тисячі автомобілів в Південній Кореї
commentss НОВИНИ Всі новини

Великі автовиробники відкликають тисячі автомобілів в Південній Кореї

Автовиробники обіцяють власникам безкоштовно усунути неполадки в їх машинах

24 грудня 2020, 11:31
Поділіться публікацією:

Автовиробники GM Korea, BMW, Audi і дві інші компанії добровільно відкличуть в цілому 210 000 автомобілів для ремонту несправних компонентів, повідомило в четвер міністерство транспорту Південної Кореї. Це останній із серії планів щодо відкликання автомобілів для місцевих і зарубіжних автовиробників та імпортерів іноземних автомобілів.

Великі автовиробники відкликають тисячі автомобілів в Південній Кореї

ФОТО: 5 канал

П'ять компаній, включаючи GM Korea Co., BMW Group Korea, Audi-Volkswagen Korea, Nissan Motor Co. і Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) Korea, відкликають 76 моделей на суму 210 738 одиниць, за даними Міністерства землі, інфраструктури і транспорту.

Проблеми включають несправний блок управління автоматичною трансмісією в Chevrolet Lacetti GM, несправний ланцюг приводу ГРМ в 44 моделях BMW і несправну систему управління розподілвалом автомобілів Audi серії A6.

Компанії почали надавати або будуть пропонувати послуги з ремонту та заміни. За повідомленням міністерства транспорту, власники транспортних засобів можуть зв'язатися або відвідати спеціалізовані ремонтні та сервісні центри для безкоштовної заміни деталей.

Як повідомляло видання "Коментарі", визначено фіналістів конкурсу на звання кращого автомобіля року. Дев'ять фіналістів престижних нагород North American Car, Truck і Utility of the Year були оголошені напередодні представлення імені переможця в січні. Нагороди NACTOY націлені на визначення найвидатніших нових автомобілів року на основі інновацій, дизайну, безпеки, керованості, задоволеності водія і цінності. Премія була заснована в 1994 році, і для визначення фіналістів була задіяна комісія з 50 незалежних автомобільних журналістів з США і Канади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини