Головна Новини Чоловік авто В Україні злетять ціни на вживані автомобілі: причини
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні злетять ціни на вживані автомобілі: причини

Експерти говорять про подорожчання в Україні вживаних автомобілів із США

24 травня 2021, 16:52 comments1203
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Експерти повідомили про те, що в Україні очікується подорожчання вживаних автомобілів із США. За їхніми даними, зростання попиту на автомобілі з Америки збільшилося на 5% тільки за останні кілька тижнів.

В Україні злетять ціни на вживані автомобілі: причини

Б/в авто. Фото з відкритих джерел

Як заявляють аналітики із Cox Automotive, в цьому місяці вживані американські авто зросли в ціні на цілих 30%. Нині ціни на них найбільші за останні 20 років.

Американці через коронавірусну пандемію почали частіше купувати б/в автомобілі, щоб зайвий раз не користуватися громадським транспортом і не наражати себе на небезпеку. Великий попит призвів до поступового і стабільного зростання цін.

Також виробники зіткнулися з дефіцитом мікрочипів, які необхідні для складання машин. Через це нові авто почали випускати помітно рідше й утворилася ситуація, коли попит на них перевищив пропозицію. Це також вплинуло на те, щоб американці почали задивлятися на ринок вживаних автомобілів. Крім того, з "полиць" "змітається" транспорт навіть у дуже поганому стані, так звані "битки", які останнім часом стали дуже популярні у нас в країні.

Ґрунтуючись на тому, що пандемія найближчим часом не закінчиться, а дефіцит напівпровідникової продукції не буде зупинений, експерти зробили висновок, що ціни на старі автомобілі з США будуть тільки зростати.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Samsung не справляється з виробництвом своїх нових смартфонів. А також інформувало про те, на які продукти зростуть ціни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини