Головна Новини Чоловік авто В Україні створили автомобіль, аналогів якому немає у світі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні створили автомобіль, аналогів якому немає у світі (ВІДЕО)

Унікальний автомобіль вдалося створити зі старої Волги

17 січня 2022, 11:41 comments1033
Поділіться публікацією:

Українець оригінальним способом змінив свою стару Волгу ГАЗ-31029: тепер автомобіль їздить задяки звичайним дровам замість бензину. Про це повідомляє AMPERCAR, посилаючись на Instagram-сторінку volynblog.

В Україні створили автомобіль, аналогів якому немає у світі (ВІДЕО)

Волга, що споживає замість бензину дрова - AMPERCAR

Чоловіка, який створив незвичайний автомобіль, звуть Олег, і він зайнявся доопрацюванням своєї Волги ще кілька років тому. Принцип створення установки він побачив у мережі і вирішив втілити в життя. Переоблаштування автомобіля коштувало Олегу всього-на-всього 100 доларів. Завдяки таким незначним витратам загалом чоловікові за три роки використання видозміненого автомобіля вдалося зекономити на пальному майже 50 тисяч гривень.

Незвичайний автомобіль має встановлений у багажному відсіку газогенератор, у якому спалються дрова, завдяки чому й утворюється газ. Цей газ надходить до циліндрів через трубопроводи: принцип роботи як і в автомобілях зі звичайним газобалонним обладнанням.

Переобладнаний автомобіль здатний розвивати швидкість до 100 км/год. Запасу дрів вистачає, щоб подолати 50 кілометрів шляху без додаткової заправки. Як повідомляє Олег, для більшої дистанції необхідно брати додатково дрова в салон. За його словами, мішка дрів вистачає ще на 100 кілометрів шляху.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Україні стартує нова державна програма: пропонують дешеві кредити на житло та автомобілі. Вже з січня цього року почне працювати нова кредитна програма від держави за назвою "Українська мрія". В її рамках наші співвітчизники зможуть оформити кредити всього під 5% річних. Ця вигідна кредитна програма буде доступна всім жителям нашої країни, які користуються в повсякденні офіційними доходами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини