Головна Новини Чоловік авто Українські волонтери перетворили пікап на "міні-град" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські волонтери перетворили пікап на "міні-град" (ВІДЕО)

Майстри з Вінниці зробили незвичайний тюнінг пікапу та перетворили цивільне авто на потужну бойову машину, яка допомагатиме нашим бійцям на фронті.

25 листопада 2022, 04:30 comments1623
Поділіться публікацією:








Участь у переобладнанні пікапа брали не лише авто-майстри, а й військові.

Українські волонтери перетворили пікап на "міні-град" (ВІДЕО)

З пікапа в "міні-град"/скриншот

Повідомляється, що вінницькі умільці отримали незвичайне "замовлення" від артилеристів, які просили зробити для них потужне авто із "вбивчим характером".

Майстри негайно розпочали роботу і взяли за основу пікап іноземного походження. Після вдалого тюнінгу цивільний автомобіль перетворився на мобільний "міні-град", який здатний вражати цілі на відстані 16-18 кілометрів, а розліт ракет становить 12-15 метрів .

Волонтер Денис Романенко розповів, що установка із трьома стволами оснащена прицільними пристроями для більш точного наведення. Вражає цілі новітня установка ракетами від "Градів".

Цікаво, що автоелектрики зробили для "міні-граду" спеціальний пульт управління, завдяки якому військові можуть пускати ракети на безпечній відстані (приблизно 20 метрів).

Частину деталей для монтажу майстрам передали військові – всі вони виявилися трофейними та були зняті з підбитої ворожої техніки. Решта розхідників волонтерам допоміг знайти та оплатити місцевий депутат, який побажав залишитися інкогніто.

Варто зазначити, що це вже друге аналогічне авто, яке створюють вінницькі волонтери та передають у розпорядження нашим бійцям.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те , що в Єрусалимі на зупинках прогриміли вибухи: є загиблі та поранені . На місці вибухів працювали правоохоронці, рятувальники та медики швидкої допомоги. Наразі відомо про двадцять постраждалих, двоє з яких у критичному стані. Повідомляється, що загинув підліток. Стан деяких постраждалих залишається нестабільним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини