Головна Новини Чоловік авто Три популярні вживані авто, які обійдуться дорожче за нові
commentss НОВИНИ Всі новини

Три популярні вживані авто, які обійдуться дорожче за нові

Приховані витрати: як не потрапити у пастку високих витрат на ремонт

26 червня 2024, 13:50
Поділіться публікацією:

При купівлі старого автомобіля багато хто розраховує заощадити, але не завжди це виявляється вигідним. Експерти попереджають про три моделі авто, які можуть призвести до несподіваних та значних витрат.

Три популярні вживані авто, які обійдуться дорожче за нові

Автоексперти попереджають: уникайте цих моделей авто

Адам Морріс, знавець автомобільного світу, розповідає про труднощі із ранніми моделями Mini Cooper. Вони можуть виглядати привабливо та весело на дорозі, але їх ремонт обходиться дуже дорого через складність конструкції та високу вартість запчастин. Mini належить BMW, що також збільшує ціну на комплектуючі та обслуговування.

"Багато хто пошкодує про свій вибір після перших серйозних поломок," каже Морріс. За його словами, окрім Mini Cooper, є й інші моделі, які також можуть стати "грошовими ямами" через високі витрати на обслуговування.

Експерти радять уважно перевіряти історію автомобіля, звертати увагу на його технічний стан та проконсультуватися із незалежними фахівцями. Також варто вивчити ринок запчастин: їхня доступність та вартість можуть значно вплинути на загальні витрати на володіння авто.

Хоча старі автомобілі і пропонують початкову економію, потенційні приховані витрати можуть перевищити очікування та первісні плани на економію. Підготовка та обачність – ваші найкращі союзники при виборі автомобіля на вторинному ринку.

Нагадаємо, що у травні український ринок уживаних автомобілів значно зріс, особливо у сегменті авто зі США. За даними аналітичної компанії "Укравтопром", за місяць в Україні було зареєстровано понад 3,8 тисячі легкових автомобілів з США, що становить кожен п'ятий автомобіль, ввезений в країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини