Головна Новини Чоловік авто Три найбільш диких краш-тести в історії автопрому
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найбільш диких краш-тести в історії автопрому

Мало хто виживе, якщо таке повториться на реальній дорозі, а не на тестовому майданчику

20 листопада 2020, 12:52
Поділіться публікацією:








Сьогодні ми вирішили утриматися від великої кількості розумних висловів і просто покажемо вам найцікавіші краш-тести автомобілів. Сподіваємося, це видовище порадує багатьох автолюбителів.

Три найбільш диких краш-тести в історії автопрому

Неймовірні краш-тести автомобілів

"Лосиний" краш-тест

Йдеться про об'їзд раптово виниклої на шляху перешкоди. До уваги береться керованість, прогнозованість поведінки і стабільність автомобіля. У 1980-х цей тест проводили за участі 450-кілограмового опудала тварини — на швидкості 70 км / год.


Лоб в лоб з перешкодою на швидкості 190 км / год

Джонні Сміт, ведучий програми Fifth Gear (типу Top Gear, але з більшою орієнтацією на професіоналів), в одному з випусків показав, що буває з автомобілем, коли він на швидкості (190 км / год) зіштовхується з перешкодою своєю передньою частиною. Жертвою цього експерименту став стоковий Ford Focus Zetec-S першого покоління. Доповнили його лише парочкою таких же нещасних манекенів. З протилежного боку рингу була потужна бетонна плита.


Перекидання кабріолета

І знову Fifth Gear. В цьому випадку взяли Peugeot 306 Cabriolet, посадили в нього парочку манекенів, розігнали і перекинули. Вціліти манекенам допоміг тільки ремінь безпеки.


Як бачите, краш-тести, це досить веселе заняття. Але все ж будемо сподівається, на реальній дорозі вам не доведеться з цим зіткнутися. Також видання "Коментарі" розповість, як діяти, якщо відмовили гальма.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини