Головна Новини Чоловік авто Топ-5 автомобілів з колекції сера Пола Маккартні
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 автомобілів з колекції сера Пола Маккартні

Ці автомобілі особливо виділяються з численної колекції знаменитого музиканта

14 липня 2020, 11:26
Поділіться публікацією:
Всі ми любимо шикарні авто. Багато чоловіків протягом довгих років збирають гроші на автомобіль, який виділяв би їх серед інших автолюбителів, а також відповідав їх внутрішньому світу. Але тим, хто зумів добитися великого успіху, в тому числі в плані фінансового добробуту, одного автомобіля буває замало і вони збирають цілі колекції. Сьогодні ми поговоримо про п'ять кращих автомобілів з колекції сера Пола Маккартні. Нам розповість про них ресурс mport.
Aston Martin DB5 1964-го
Топ-5 автомобілів з колекції сера Пола Маккартні - фото 2
Одним із найвідоміших автомобілів Маккартні став Aston Martin DB5. Цю машину співак замовив в 1964 за 4000 фунтів стерлінгів. Автомобіль мав чорний шкіряний салон та зроблений на замовлення програвач Philips Auto-Mignon. Ця машина прослужила артистові до 1970 року.
Aston Martin DB6 1966-го
Топ-5 автомобілів з колекції сера Пола Маккартні - фото 3
У 1966 колекцію Маккартні поповнив ще один Aston Martin — зі збільшеним об'ємом багажника, подовженим кузовом і двигуном на 282 кінських сил. Також музикант власними руками встановив котушковий магнітофон, на який він записав першу версію треку Hey Jude.
Lamborghini 400 GT (2 2) 1967-го
Топ-5 автомобілів з колекції сера Пола Маккартні - фото 4
Другий автомобіль Lamborghini повинен був стати сімейним спорткаром. Потужність двигуна давала можливість розганятися до 249 км/год. Всього було вироблено 247 примірників. Чотири опинилися у Великій Британії. Маккартні став щасливим власником одного з них.
Ford Bronco 1989-го
Топ-5 автомобілів з колекції сера Пола Маккартні - фото 5
У 2007 році Маккартні почав зустрічатися з Ненсі Шевелл, якій пощастило стати його дружиною. У 2008 вони вирушили в спільну подорож на Ford Bronco 1989-го, і мабуть, у позашляховика є якісь магічні властивості — вони з Ненсі все ще разом. А ось куди поділася машина — невідомо.
Chevrolet Corvette C5 2003-го
Топ-5 автомобілів з колекції сера Пола Маккартні - фото 6
Переїхавши в Беверлі-Хіллз, Маккартні вирішив придбати зоряний автомобіль. Його вибір зупинився на Chevrolet Corvette C5, двомісному 345-сильному масл-карі зі складаним дахом.
Такою колекцією справді можна пишатися. Тим більше, що це ще далеко не весь автопарк сера Пола. Також видання "Коментарі" розповість, яку музику не можна слухати в автомобілі.

Топ-5 автомобілів з колекції сера Пола Маккартні



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини