Головна Новини Чоловік авто Tesla знижує ціни на електромобілі Model S
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla знижує ціни на електромобілі Model S

Tesla знижує ціни в США та Китаї

13 жовтня 2020, 18:31 comments1157
Поділіться публікацією:

Компанія Tesla знизила ціну свого седана Model S "Long Range" на 4% у Сполучених Штатах. Про це з посиланням на заяву компанії повідомляє Reuters. Ця заява з'явилася сьогодні, через кілька днів після того, як виробник електромобілів повідомив про рекордні квартальні поставки.

Tesla знижує ціни на електромобілі Model S

Tesla знизила ціну на електромобіль Model S з 74,99 тис. доларів до 71,99 тис. доларів у Сполучених Штатах. Стартова ціна Tesla Model S також знижена в Китаї — на 3%. Раніше в цьому місяці Tesla знизила стартову ціну своїх седанів китайського виробництва Tesla Model 3 приблизно на 8% — до 36,8 тис. доларів.

Tesla заявила, що поставила 139 300 автомобілів в третьому кварталі, що є рекордом за весь час існування компанії. В той самий час акції компанії різко впали, оскільки деякі аналітики сумнівалися, що Tesla зможе досягти своєї амбітної мети до кінця року.

Раніше "Коментарі" писали, що квартальний звіт Tesla, який повинні представити 21 жовтня, може зробити засновника компанії Ілона Маска багатшими ще на 3 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини