Головна Новини Чоловік авто Тепер ще потужніший: Mazda показала нові двигуни для автомобілів нового покоління
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер ще потужніший: Mazda показала нові двигуни для автомобілів нового покоління

Mazda вперше анонсувала рядний шестициліндровий двигун у 2019 році, після цього ніякої інформації не надходило до сьогоднішнього дня

11 листопада 2020, 15:40 comments1129
Поділіться публікацією:

Представлене зображення дає перше уявлення про майбутній рядний шестициліндровий двигун Mazda, новий чотирициліндровий і підключуваний гібрид. Нова інформація з'явилася у фінансовій презентації автовиробника за третій квартал.

Тепер ще потужніший: Mazda показала нові двигуни для автомобілів нового покоління

Mazda створила нові двигуни

Mazda вказує, що рядна шістка буде доступна після 2022 року. Вона буде доступна у варіантах з бензином, дизелем і Skyactiv X. Компанія планує встановити двигун з поздовжнім компонуванням і повним приводом. У презентації немає згадки про використання цієї установки з заднім приводом.

Новий  гібрид, що підключається, і 48-вольтний двигун також надійдуть після 2022 року. У презентації використовується фраза, яка перекладається як "мультиелектрична технологія" для майбутнього використання роторних двигунів. Це майже напевно та ж сама установка, що і в MX30, яка буде використовувати Wankel як розширювач діапазону для електричної трансмісії. Цей силовий агрегат з'явиться в першій половині 2022 року.

Mazda вперше анонсувала рядний шестициліндровий двигун у 2019 році. У той час автовиробник заявив, що він з'явиться в період з 2020 по 2025 рік. Однак досі компанія утримувалася від будь-якої інформації про двигун.

Чутки припускають, що Mazda6 наступного покоління буде оснащена цим рядним шестициліндровим двигуном і буде мати задній привід. Хоча інформація в цій презентації вказує на те, що покупці також зможуть отримати повний привід. Седан, як повідомляється, з'явиться до кінця 2022 року. Він ознаменує собою серйозну зміну для седана середнього розміру, яке виділить модель серед конкурентів, таких як Honda Accord і Toyota Camry.

Як повідомляло видання "Коментарі", італійці представили потужний спорткар, заснований на Chevrolet Corvette.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини