Головна Новини Чоловік авто Ринок нових автомобілів в Україні: що купували найбільше
commentss НОВИНИ Всі новини

Ринок нових автомобілів в Україні: що купували найбільше

ТОП-10 авто, які українці купували в березні

2 квітня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

У березні 2024 року український автомобільний ринок вкотре підтвердив свою стабільну тенденцію до переваги практичності та комфорту.. За даними Укравтопром, кросовер RENAULT Duster знову посів лідируючі позиції, продемонструвавши високий попит серед українців із 920 проданими одиницями.
Кросовери зайняли сім позицій у ТОП-10 найпопулярніших моделей, до якого також увійшли один позашляховик, один ліфтбек і один пікап. Ці десять моделей склали майже 42% усіх продажів нових легкових авто в березні.
На другій позиції за популярністю опинився TOYOTA RAV-4 з 415 проданими одиницями, що підтверджує стабільний попит на авто вищого класу. За ним слідує KIA Sportage, який був проданий у кількості 223 одиниць, демонструючи популярність бренду на українському ринку.
PEUGEOT Landtrek, який унікально комбінує характеристики пікапа із сучасним дизайном, зайняв четверту позицію з 216 проданими автомобілями. Електричний кросовер VOLKSWAGEN ID.4 з 207 продажами підкреслив зростаючий інтерес до екологічних транспортних засобів.
Завершують десятку бестселерів HYUNDAI Tucson, MAZDA CX-5, TOYOTA Land Cruiser Prado, SKODA Octavia, і BYD Song Plus, що відображає широкий спектр переваг серед українських автомобілістів.
Ці дані не тільки показують, які авто були найпопулярнішими в березні, але й відображають ширші тренди на ринку. Кросовери залишаються в тренді завдяки своїй універсальності, а електромобілі набирають популярності, 

Ринок нових автомобілів в Україні: що купували найбільше

ТОП-10 авто, які українці купували в березні

Зазначимо, що під час цьогорічної премії World Car of the Year оголосили найкращий автомобіль року. Переможець премії 2024 — електричний кросовер KIA EV9. Про це повідомили в Укравтопромі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини