Головна Новини Чоловік авто Рейтинг світових продажів авто: яка модель найпопулярніша
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг світових продажів авто: яка модель найпопулярніша

Tesla Model Y зберігає статус світового лідера серед нових авто: з початку року продаж зріс на 7%

10 липня 2024, 13:33
Поділіться публікацією:

У світовому рейтингу автомобілів, що найбільше продаються, в 2024 році Tesla Model Y зберігає лідерство на ринку (6,9%). З січня до травня цього року було продано понад 467 тисяч цих авто, що на 7% більше, ніж минулого року, згідно з даними Focus2Move.

Рейтинг світових продажів авто: яка модель найпопулярніша

Названо найпопулярніший автомобіль на світовому ринку

Tesla Model Y випереджає такі популярні моделі, як Toyota Corolla та Toyota RAV4, які посіли друге та третє місця відповідно. До списку лідерів також входять Ford F-Series та Chevrolet Silverado.                                                                 

До десятки найпопулярніших машин у світі входять і інші моделі: Honda CR-V, Hyundai Tucson, Toyota Camry, Kia Sportage та Toyota Hilux. Ці авто також користуються популярністю серед покупців.

На ринку України особливо вирізняється Honda M-NV, яка стала найпопулярнішою серед нових електромобілів у червні. Серед старих автомобілів на електриці лідирує Tesla Model 3. Більшість зареєстрованих минулого місяця електромобілів — це легкові автомобілі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що з початку року Україна активно імпортує легкові автомобілі . За перші чотири місяці в країну ввезли 118,1 тисяч авто, вартістю понад 1,5 мільярда доларів. Найбільше машин приходить із Німеччини — це понад 23,6 тисячі автомобілів.

Нагадаємо, що у травні український ринок вживаних автомобілів значно виріс, особливо в сегменті авто зі США. За даними аналітичної компанії "Укравтопром", за місяць в Україні було зареєстровано понад 3,8 тисячі легкових автомобілів зі США, що становить кожен п'ятий автомобіль, ввезений до країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини