Головна Новини Чоловік авто Позашляховик Lamborghini може похвалитися турбодизелем від пікапа
commentss НОВИНИ Всі новини

Позашляховик Lamborghini може похвалитися турбодизелем від пікапа

Турбодизель від старого пікапа Ram сильно збільшить потужність позашляховика Lamborghini

22 липня 2020, 17:44 comments1726
Поділіться публікацією:

Позашляховик Lamborghini LM002, який був випущений більше двадцяти років тому, залишається в деякому роді унікальним автомобілем. Хоча б з тієї причини, що він вийшов накладом 48 одиниць. Однак ексклюзивність моделі абсолютно не завадила власнику невеликої компанії Design and Italian Racing, який використовував Lamborghini LM002 для перевезення суперкарів Ferrari. Про це повідомляє видання Авто Центр.

Позашляховик Lamborghini може похвалитися турбодизелем від пікапа

ФОТО: Автомобільний портал

Щоб збільшити можливості позашляховика, йому надали 5,9-літровий турбодизель Cummins, знятий зі старого пікапа Ram. За допомогою декількох модифікацій віддачу старого автомобіля розігнали до 600 кінських сил. Крутний момент був збільшений до 1600 Нм. Також на Lamborghini були встановлені особливі амортизатори і шестипоршневі гальмівні супорти Wilwood. Є у цього автомобіля Lamborghini ще одна особливість — він має дверні ручки, надруковані на 3D-принтері.

Позашляховик Lamborghini може похвалитися турбодизелем від пікапа - фото 2

Причиною всіх цих модивикаций стало те, що штатний 5,2-літровий мотор потужністю 455 кінських сил не зміг би здійснити буксирування автомобілів. Причому вибір на користь турбодизеля Cummins був зроблений лише після того, як під капот унікального Lamborghini LM002 намагалися вмістити морський мотор Lamborghini потужністю 600 кінських сил, але він виявився занадто великим, повідомляє видання Caracoom.

Як повідомляло видання "Коментарі", австралієць розбив унікальний автомобіль під час тест-драйву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини