Головна Новини Чоловік авто Porsche 911 Carrera, який належав Тому Крузу, пустять з молотка
commentss НОВИНИ Всі новини

Porsche 911 Carrera, який належав Тому Крузу, пустять з молотка

Американський кіноактор експлуатував спорткар менше року

14 серпня 2021, 00:06
Поділіться публікацією:

На аукціоні Bring a Trailer виставили на продаж чорний Porsche 911 Carrera зразка 1986 року випуску. Першим власником спорткара був знаменитий американський актор Том Круз. Згодом автомобіль пройшов майже повне відновлення і тепер доступний до покупки за 51 500 доларів. До кінця торгів залишаються лічені дні.

Porsche 911 Carrera, який належав Тому Крузу, пустять з молотка

Porsche 911 Carrera, фото - фото з відкритих джерел

Американський кіноактор експлуатував спорткар менш як рік. В лютого 1987. Том Круз продав свій Porsche 911 Carrera наступному власникові. Після цього автомобіль змінив кількох господарів, останній з яких у 2020 році відправив машину на реставрацію.

Porsche 911 Carrera обладнаний кліматичною установкою, круїз-контролем, а також сучасною стереосистемою. Спорткар "взули" в 16-дюймові колісні диски Fuchs з шинами Continental. У рух Тарга призводить шестициліндровий "оппозитник" 3.2 потужністю 230 кінських сил. У парі з агрегатом працює п'ятиступінчаста "механіка". З порткар пройшов близько 14 000 кілометрів.

Нагадаємо, Том Круз вже давно поповнює ряди холостяків і попри те, що йому приписують численні романи, налагодити особисте життя актора поки не вдалося. Але все може незабаром змінитися, адже зірка "Місії нездійсненної" закрутив роман з молодою актрисою. Джерело повідомляє, що американський актор почав зустрічатися з Хейлі Етвелл, з якою він познайомився під час зйомок нової частини "Місії нездійсненної". Кажуть, що між ними відразу пробігла іскра, попри те, що дівчина молодше актора на 20 років. Вони почали спілкуватися буквально з першого дня, плюс до всього, їм на руку зіграв карантин, адже знаменитості за цей час стали майже нерозлучні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини