Головна Новини Чоловік авто Попит на імпортні вживані авто в Україні зростає: які найпопулярніші марки
commentss НОВИНИ Всі новини

Попит на імпортні вживані авто в Україні зростає: які найпопулярніші марки

ТОП-5 найпопулярніших вживаних авто зі США в Україні увійшов Volkswagen Golf

8 квітня 2024, 11:05
Поділіться публікацією:

Статистика від Асоціації "Укравтопром" вказує на значний ріст попиту на вживані автомобілі, імпортовані з-за кордону. Протягом останнього місяця, зафіксовано реєстрацію понад 21 тисячі таких транспортних засобів, що на майже 50% перевищує показники березня 2023 року.

Попит на імпортні вживані авто в Україні зростає: які найпопулярніші марки

Попит на вживані авто зростає - які найпопулярніші марки

Значущість бензинових автомобілів залишається непохитною на цьому ринку, вони становлять майже половину всіх імпортованих авто (48%). Слідом йдуть дизельні моделі з часткою в 25%, електромобілі, які здобули 16% ринку, автомобілі з газобалонним обладнанням (ГБО) – 6%, та гібридні автомобілі – 5%.

В березні 2024 року, Volkswagen Golf очолив список реєстрацій серед імпортованих вживаних автомобілів, свідчачи про стійку популярність цієї моделі серед українських водіїв. У ТОП-10 найпопулярніших моделей ввійшли також Renault Megane, Skoda Octavia, і Nissan Leaf, підкреслюючи зростаючу зацікавленість у різноманітті марок та типах транспортних засобів.

Середній вік вживаних автомобілів, які були зареєстровані в Україні в березні, склав 9,4 року. Це свідчить про те, що українці надають перевагу не лише новим авто, але й якісним вживаним машинам, що можуть слугувати надійними супутниками на дорогах країни.

Загальна кількість вживаних легкових автомобілів, які пройшли свою першу реєстрацію в Україні з початку року, сягнула 55,5 тисячі одиниць. Це на 42% більше, ніж за аналогічний період минулого року, що підтверджує загальний тренд зростання інтересу до вживаних автомобілів серед українського населення.

Нагадаємо, що ринок вживаних автомобілів у Європі продовжує демонструвати помітне зростання. Люди все частіше звертають увагу на сегмент вживаних авто, ведені не тільки ціновими перевагами, а й широким вибором моделей. У цій статті ми розглянемо провідні платформи Європи, що спеціалізуються на продажі старих автомобілів, оцінимо їхні особливості та переваги для споживачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини