Головна Новини Чоловік авто Перехід на електрокари відкладається: яке рішення ухвалив Ford
commentss НОВИНИ Всі новини

Перехід на електрокари відкладається: яке рішення ухвалив Ford

Ford знову відкладає випуск електричного позашляховика та вантажівки

22 серпня 2024, 12:50
Поділіться публікацією:

Ford офіційно оголосив, що не випускатиме жодних нових електромобілів. Вся причина такого рішення полягає в тому, що у компанії поки що не можуть гарантувати рентабельність моделей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише NV.

Перехід на електрокари відкладається: яке рішення ухвалив Ford

Ford. Фото з відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що позашляховик, схожий на Expedition, раніше вже був відкладений (з 2026 до 2027 року). При цьому в компанії вже є нові плани, аніж зайняти себе, поки випуск електрокарів поставлено на паузу. Автовиробники націляться на створення нових трирядних позашляховиків із бензиновими та гібридними двигунами.

Ford пояснив своє рішення тим, що компанія має намір впроваджувати гібридні технології для наступних трьохрядних позашляховиків. В результаті цього рішення компанія візьме спеціальну безготівкову комісію у розмірі близько 400 мільйонів доларів США на списання певних виробничих активів для конкретних продуктів для раніше запланованих електричних трирядних позашляховиків, які Ford більше не використовуватиме у виробництві.

Зазначається, що ці дії можуть призвести до додаткових витрат і грошових витрат у розмірі до 1,5 мільярда доларів США, і компанія відобразить їх у кварталі, в якому вони були понесені, як спеціальну статтю.

Очікуваний наступник F-150 Lighting, відомий як вантажівка T3, тепер, як передбачається, надійде у виробництво наприкінці 2027, а не 2025, як очікувалося раніше.

"Враховуючи всі знання, отримані завдяки клієнтам з F-150 Lightning, вантажівка запропонує функції та можливості, яких ніколи не бачили на жодній вантажівці Ford, зокрема покращену можливість двонаправленої зарядки та вдосконалену аеродинаміку. Вантажівка збиратимуть у центрі електромобілів BlueOval City у Теннессі", — кажуть у компанії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відомий автомобільний концерн міг таємно повернутися до Росії: і тут допоміг Китай.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини