Ними всі незадоволені: названі найневдаліші марки автомобілів

Американський споживчий гігант Consumer Reports опублікував результати свого щорічного дослідження задоволеності та незадоволеності новими автомобілями.

Повідомляється, що американський гігант Consumer Reports щороку проводить масштабне опитування серед автовласників і складає рейтинг найякісніших машин (рейтинг задоволеності) та рейтинг автомобілів, що повністю розчарували своїх власників (рейтинг незадоволеності).

Так, минулого 2022 року люди були задоволені переважно позашляховиками. Рейтинг найкращих авто, на думку американських споживачів, виглядає наступним чином: Chevrolet Corvette (94% респондентів заявили, що знову куплять цей спортивний автомобіль), Porsche 911 (90% задоволених клієнтів), електропікап Rivian R1T, Hyundai Ioniq 5, Polestar 2, невеликий пікап Ford Maverick (у його гібридній версії), Toyota GR86 та Subaru BRZ (88% задоволеності), Kia Telluride та Toyota RAV4 Prime Hybrid (87% задоволеності), Mazda MX-5 Miata та Dodge Challenger (86% власників заявили, що куплять їх знову).

Рейтинг же автомобілів, які найменше задовольняли своїх власників, очолив Volkswagen Atlas Cross Sport. Лише 38% власників заявили, що куплять його знову.

Цікаво, що автомобілі преміум-класу також потрапили до антирейтингу: лише 39% власників заявили, що знову куплять Mercedes GLB, 45% - Mercedes GLA. До рейтингу увійшов і Infiniti Q50, який отримав 40% задоволеності власників.

Раніше "Коментарі" писали: У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад 600 тисяч доларів (ФОТО). Фотографії суперкарів, якими володіє молодий українець, облетіли багато соцмереж та журналістів вирішили дізнатися, звідки у хлопця гроші на такий значний автопарк. Власником дорогих автомобілів виявився 22-річний уродженець Харкова Дмитро Хіценко. На даний момент хлопець проживає у Польщі.

Читайте також: Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль: у світі буде лише два екземпляри. Італійська компанія Maserati виробляє ексклюзивні автомобілі спортивного та бізнес-класу, які в усьому світі вважаються ознакою розкоші та витонченого смаку.