Головна Новини Чоловік авто Найвідоміший в світі Ford Bronco продали на аукціоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Найвідоміший в світі Ford Bronco продали на аукціоні

Свою популярність спортивний баггі придбав через численні перемог на позашляхових гонках

26 травня 2021, 03:34
Поділіться публікацією:

На аукціоні Mecum продали унікальний позашляховий баггі початку 1970-х років. Спортивне авто належало відомому американському автогонщикові.

Найвідоміший в світі Ford Bronco продали на аукціоні

Ford Bronco (фото з відкритих джерел)

Машина належала знаменитому американському автогонщикові Парнелл Джонсу. За спортивний позашляховик, стилізований під Ford Bronco першого покоління, вдалося отримати 1,9 мільйона доларів, пише thedrive.

Свою популярність спортивний баггі придбав через численні перемоги на позашляхових гонках. Пілотом і єдиним власником Big Oly був американський гонщик Парнелл Джонс, який, крім іншого, на початку 70-х років двічі перемагав в знаменитих мексиканських заїздах Baja 1000. Ще однією цінністю цього лота стали численні технічні модернізації, які, за словами фахівців, назавжди змінили світ гонок по бездоріжжю.

Хто став другим власником "найвідомішого в світі" Ford Bronco представники аукціону не розголошують. Водночас самий серійний Ford Bronco з VIN-номером 001 недавно пішов з молотка за один мільйон доларів.

Як повідомляли раніше, перша машина назавжди залишиться в пам'яті водія. Саме на ній автомобіліст закріплює знання, які отримав в автошколі, і формує стиль їзди. Тому перша машина повинна бути максимально зручною, невибагливою і економічної. Експерти видання "Твоя машина" вирішили допомогти новачкам і склали список моделей, які можуть претендувати на звання "найкраща перша машина". 1. Ford Fiesta Ця модель славиться безпекою. Крім того, Ford Fiesta нескладний в управлінні. Їздити на машині приємно і легко. Модель має потужний двигун і гнучке шасі. З цією машиною користувач не буде витрачати великі суми на бензин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини