Головна Новини Чоловік авто На швидкості вітру: як змусити автомобіль їхати швидше
commentss НОВИНИ Всі новини

На швидкості вітру: як змусити автомобіль їхати швидше

П'ять порад, які допоможуть водіям прискорити свої автомобілі

18 грудня 2020, 12:52
Поділіться публікацією:
Ти відносишся до тієї категорії водіїв, які люблять швидку їзду? Тобі хочеться, щоб швидкісні можливості твого автомобіля завжди були на висоті? Що ж, це насправді не дуже складно влаштувати. Що для цього потрібно зробити, ми з радістю тобі розповімо.
Оптимізація роботи двигуна
Щоб оптимізувати роботу мотора, фахівці тюнінг-ательє використовують чіп-тюнінг. Дана технологія дозволяє перепрограмувати двигун і отримати максимальну продуктивність.
Збільшення зчеплення з дорогою
Після того, як мотор налаштований, слід подбати про те, щоб автомобіль не вилетів з дороги. Щоб цього не сталося, використовуйте комплекти поліпшеної гуми. Також автомобілі обладнають різними обважуваннями і спойлерами. Вони більш ефективно притискають автомобілі до землі.
Використання якісного палива і масла
Якщо хочете, щоб мотор працював добре, а чіп-тюнінг виправдав вкладені в нього гроші, потрібно заправлятися тільки якісним паливом. Краще за все звернути увагу на марки палива, в назві яких є слово "преміум".
Регулярний ТО
"Прокачаний" мотор і модний спойлер можна буде викинути, якщо якість інших деталей автомобіля знаходиться в жахливому стані. Регулярне проходження техогляду і своєчасний ремонт дадуть можливість не тільки оптимізувати роботу всіх систем машини, а й значно заощадити на тому ж бензині і дорогих запчастинах.
Оцінка безпеки
Ігнорування вимог безпеки підведе тебе під монастир. Ніколи не виїжджай на дорогу непристебнутим, напідпитку і якщо не впевнений в своїх силах. А найкраще вичавлювати зі своєї машини максимум на спеціальних треках.
Тепер ти знаєш, як збільшити швидкість твого автомобіля. Тільки не перестарайся, щоб не стати винуватцем дорожньої пригоди. Також видання "Коментарі" розповість, як водити машину в ожеледь.

На швидкості вітру: як змусити автомобіль їхати швидше

ФОТО: Autonews



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини