Головна Новини Чоловік авто Mercedes попереджає водіїв про потенційний ризик пожежі через технічну несправність
commentss НОВИНИ Всі новини

Mercedes попереджає водіїв про потенційний ризик пожежі через технічну несправність

Деталі, необхідні для усунення проблеми, наразі не доступні

5 січня 2022, 18:08
Поділіться публікацією:

Mercedes-Benz берлінського автовиробника Daimler повідомив власників своїх автомобілів класу люкс про технічну несправність, яка може спровокувати пожежу, додавши, що відкликання неможливе, оскільки запчастини, необхідні для усунення проблеми, недоступні. Про це повідомляє Fox News.

Mercedes попереджає водіїв про потенційний ризик пожежі через технічну несправність

Mercedes-Benz Vision EQS - фото з відкритих джерел

Проблема пов’язана з можливим витоком в насосі охолоджуючої рідини, який може нагрівати компоненти, заявив у вівторок Daimler.

Про це вперше повідомила німецька газета Bild, яка опублікувала копію листа, надісланого Daimler приблизно 800 000 власникам Mercedes-Benz, постраждалим від дефекту, в якому говорилося, що "неможливо виключити ризик пожежі".

У листі додається, що деталі, необхідні для усунення проблеми, не були доступні негайно, тому відкликання наразі неможливе, але буде запущено, як тільки компоненти стануть доступними.

"Тим часом транспортним засобом, що постраждав, слід керувати особливо обережно, а використання звести до мінімуму", — йдеться в листі.

Daimler не зміг підтвердити звіт Bild про те, що постраждало 800 000 транспортних засобів.

"Власник автомобіля, який постраждав від відкликання, завжди повинен негайно зв’язатися з найближчим сервісним партнером Mercedes-Benz", – йдеться у заяві компанії.

Постраждалі моделі: GLE/GLS (платформа 167), C-Class (платформа 205), E-Class (платформа 213), S-Class (платформа 222), S-Class (платформа 223), E-Class Coupe/ Кабріолет (платформа 238), GLC (платформа 253), CLS (платформа 257) і G-Class (платформа 463), повідомляє Daimler.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у 2021 році українці купили рекордну кількість автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини