Головна Новини Чоловік авто Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль Барбі: у світі буде всього два екземпляри
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль Барбі: у світі буде всього два екземпляри

Італійська компанія Maserati виробляє ексклюзивні автомобілі спортивного та бізнес-класу, які в усьому світі вважаються ознакою розкоші та витонченого смаку.

3 листопада 2022, 10:20
Поділіться публікацією:

На офіційному сайті автоконцерну з'явилася інформація про те, що Maserati випустить ультра-лімітований автомобіль Maserati Grecale Barbie Edition, створений у колаборації з компанією Mattel — виробником ляльок Барбі.

Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль Барбі: у світі буде всього два екземпляри

Ультра-лімітований автомобіль Maserati

Зазначається, що ексклюзивних автомобілів буде всього два і коштуватиме кожен екземпляр 330 тисяч доларів.

На сайті автоконцерну йдеться про те, що Maserati Grecale Barbie Edition був натхненний легендарною лялькою Барбі, яка стала справжньою поп-іконою.

" Барбі — світова поп-ікона, створена для того, щоб надихати та розвивати безмежний потенціал кожної дівчини та майбутніх поколінь. Самовираження та креативність, здатність впливати на стиль та культуру: ось що надихнуло нас на спільне створення цього автомобіля", повідомляється в описі до авто.

Кросовер пофарбований у насичений рожевий колір, що на сонці переливається всіма кольорами веселки. Відмінно контрастують із основним кольором чорні 22-дюймові диски. Додаткові акценти позначені жовтими смужками на капоті, бамперах та крилах. Також на сидіннях та на самому авто видніється логотип Барбі. Салон автомобіля, як і очікувалось, має рожеві елементи.

Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль Барбі: у світі буде всього два екземпляри - фото 2

"Позашляховик Grecale створений для того, щоб перетворити повсякденність на щось виняткове. Ідеальний вибір для різноманітного способу життя Барбі: від ділової зустрічі до гламурного заходу. Непідвладний часу дизайн і сміливий характер, що приводяться в дію феноменальним двигуном V6-Nettuno потужністю 530 кінських сил!", зазначається на офіційному сайті автоконцерну.

Maserati Grecale Barbie Edition був створений на основі легендарного Maserati Grecale Trofeo, який здатний розганятися до 100 км/год за 3,8 секунди, а його максимальна швидкість становить 285 км/год.

Продані ультра-лімітовані кросовери будуть через каталог Neiman Marcus – відомого магазину ексклюзивних предметів розкоші.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що було названо марки автомобілів з високим ризиком пожежі: транспортні засоби можуть спонтанно спалахнути.

Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль Барбі: у світі буде всього два екземпляри - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини