Головна Новини Чоловік авто Land Rover Defender названий кращим позашляховиком 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Land Rover Defender названий кращим позашляховиком 2021 року

Land Rover Defender не випускали з 2016 року. Позашляховик отримав оновлений дизайн

21 жовтня 2020, 01:55 comments1583
Поділіться публікацією:

Компанія MotorTrend назвала новий Land Rover Defender кращим позашляховиком 2021 року. Нещодавно розроблений Defender повернувся на американський ринок після того, як модель не продавалася тут більше 20 років. Про це пише CNN.

Land Rover Defender названий кращим позашляховиком 2021 року

Як і Jeep Wrangler або Ford Bronco, Defender сконструйований для використання на серйозному бездоріжжі. Правда, його частіше купують для пересування по місту. Коли автомобіль вперше представили на Франкфуртському автосалоні в Німеччині у 2019 році, Land Rover заявляв, що позашляховик пройшов серйозніші випробування по бездоріжжю, ніж ті, які проводилися раніше.

Land Rover Defender був розроблений в 1980-х роках, а його прототипом була оригінальна модель Land Rover, яка випускалася з 1948 року. Автомобіль випускався до 2016 року. У США він в останнє продавався в 1997 році.

Новий Defender має сучасний дизайн, стиль якого нагадує класичні квадратні обриси Land Rover. Зараз він доступний в чотирьохдверній версії Defender 110 зі стартовою ціною близько 50 тис. дол. Дводверний Defender 90 буде доступний на початку наступного року за ціною від 46 тис. дол.

Крім Land Rover Defender на премію претендували ще п'ять позашляховиків: Cadillac Escalade, Genesis GV 80, Kia Seltos, Nissan Rogue і Toyota Venza. Вони оцінювалися за шістьма критеріями: безпека, ефективність, цінність, просування в дизайні, інженерне досконалість і виконання наміченої функції.

Нагадаємо, "Коментарі" писали про топ-5 найбільш невбиваних позашляховиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини