10 авто, які найскладніше викрасти - експерти (Фото)

Рейтинг складали за результатами випробувань

Союз страховиків опублікував рейтинг машин, які найважче зламати та викрасти. Список складався на основі випробувань за спеціальною методикою.

Експерти протестували двері, багажник, капот, замок рульового управління, вікна, сигналізацію, можливість підробки ключа від машини. Максимальний бал, який могла отримати кожна з автівок, склав тисячу. Найвища оцінка в рейтингу - 633 бали.

Отож, перейдемо безпосередньо до списку.

10 місце - Mitsubishi Outlander - 392 бали.


9 місце - Hyundai Accent - 440 балів.


8 місце - Hyundai Tucson - 495 балів.


7 місце - Volkswagen Polo - 530 балів.


6 місце - Lexus LX - 585 балів.


5 місце - Skoda Kodiaq - 587 балів.


4 місце - Mazda CX-5 - 600 балів.


3 місце - Infiniti QX50 - 617 балів.


2 місце - Mazda 6 - 626 балів.


1 місце - Mercedes-Benz GLE — 633 балла.

Нагадуємо, що раніше популярний автомобільний журнал Top Gear визначив кращий автомобіль 2020 року. Ним виявився позашляховик Land Rover Defender. У Top Gear відзначили практичність і витривалість автомобіля, підкресливши, що цей позашляховик є найкращим, який експертам журналу доводилося коли-небудь тестувати. Автомобіль також удостоївся ще одного престижного титулу — "Нестримна сила". Для того, щоб показати, на що здатний Land Rover Defender, організатори конкурсу підвісили один за одним три авто за буксирувальні кільця. Автомобілі витримали навантаження і довели міцність алюмінієвої платформи D7x.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, у чому криється секрет нового найпотужнішого гібридного позашляховика Hyundai.