Головна Новини Чоловік авто Hyundai представить найпотужніший гібридний позашляховик: у чому секрет
commentss НОВИНИ Всі новини

Hyundai представить найпотужніший гібридний позашляховик: у чому секрет

Tucson Plug-in Hybrid буде доступний в Європі навесні 2021 року, в США на кілька місяців пізніше

10 грудня 2020, 11:27
Поділіться публікацією:

Абсолютно новий Hyundai Tucson 2022 дебютував минулого місяця з новим сміливим дизайном, який допомагає йому виділитися в багатолюдному класі позашляховиків середнього розміру, а також з безліччю нових технологій. Під капотом новий Tucson доступний з 2,5-літровим бензиновим двигуном з безпосереднім уприскуванням палива потужністю 187 кінських сил і 178 фунт-фут обертального моменту або більш ефективним гібридним 1,6-літровим турбонаддувом, який виконує близько 177 кінських сил і 195 фунт-фут. Hyundai навіть розглядає можливість випуску вперше в історії високопродуктивного Tucson N.

Hyundai представить найпотужніший гібридний позашляховик: у чому секрет

ФОТО: TUT.by

По-перше, новий Tucson також отримує гібридну обробку плагіна, щоб протистояти Toyota RAV4 Prime. Варіант PHEV оснащений 1,6-літровим двигуном T-GDi Smartstream в поєднанні з електродвигуном потужністю 66,9 кВт і літій-полімерним акумулятором на 13,8 кВтг. У сукупності ця установка видає 265 кінських сил і 258 фунт-фут обертального моменту, які передаються в стандартну систему повного приводу через шестиступінчасту автоматичну коробку передач. Для більш плавної їзди також доступна додаткова система підвіски з електронним управлінням і технологією адаптивного демпфування.

Щоб звести до мінімуму опір і максимізувати паливну економічність, Tucson Plug-in Hybrid оснащений активною повітряною заслінкою, яка регулює повітрозабірники в залежності від таких факторів, як температура охолоджуючої рідини двигуна і швидкість автомобіля. При роботі на чистій електроенергії Tucson Plug-in Hybrid пропрацює понад 31 милю без підзарядки.

Оснащений бортовим зарядним пристроєм на 7,2 кВт, позашляховик можна заряджати від зарядної станції для електромобілів або домашньої розетки. Однак додавання високовольтної батареї не вплинуло на практичність Tucson, оскільки варіант PHEV як і раніше пропонує просторий вантажний простір і місце для ніг.

Новий Tucson Plug-in Hybrid буде доступний в Європі навесні 2021 року і в США влітку 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Hyundai та Kia відкликають сотні тисяч своїх автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини