Головна Новини Чоловік авто Компанія Delfast представила удосконалений електробайк
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Delfast представила удосконалений електробайк

Експерти не можуть сказати з впевненістю, мотоцикл це чи все таки велосипед

12 червня 2020, 14:58 comments1604
Поділіться публікацією:

Українська компанія Delfast щойно оголосила про вихід нової версії їхнього потужного електричного велосипеда Delfast Top 3.0. Тепер на велосипеді є кілька вражаючих специфікацій.

Компанія Delfast представила удосконалений електробайк

Технічно Delfast's Top 3.0 є електричним велосипедом. Він має функціональні педалі, велосипедне сидіння, стандартну рульову гірку і навіть нову трансмісію з карбоновим ремінцем Gates. Але у ньому також присутній двигун на 5 000 Вт, що випускає 182 Нм крутного моменту і розганяє велосипед до максимальної швидкості 80 км / год. Це миттю перетворює велосипед у мотоцикл або хоча б в мопед.

Delfast Top 3.0 оснащений рамою в стилі ендуро з батареєю на 72 В і 48 Ач, щоб забезпечити велосипед потужністю 3,5 кВт-год.  Delfast  також стверджує, що акумулятора достатньо на 322 км дальності. Варто зазначити, що Delfast, ймовірно, отримує це число, рухаючись на дуже низькій швидкості або або підтримуючи їзду педалюванням.

Інші компоненти рівня мотоцикла включають подвійне переднє гідравлічне дискове гальмо, фару з високими та низькими променями, дзеркала з вбудованими сигналами повороту для доповнення задніх поворотників та кольоровий дисплей, який інтегрується з додатком телефону-супутника.

Top Cop вже проходить тестування кількома відділами поліції для використання у звичайних патрулях та правоохоронних органах.

Як повідомляло видання "Коментарі", нові акумулятори для електромобілів прослужать більше 15 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини