Головна Новини Чоловік авто Ferrari тестує свій перший електромобіль (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ferrari тестує свій перший електромобіль (ФОТО)

Перший електромобіль Ferrari був помічений на випробуваннях у кузові Maserati

9 вересня 2024, 17:01
Поділіться публікацією:

Перша повністю електрична модель від Ferrari повинна дебютувати в 2025 році, але компанія, як і раніше, мовчить про її дизайн і позиціонування на ринку. Тим не менш, свіжі шпигунські знімки з Маранелло показують те, що, мабуть, є раннім мулом для майбутнього електромобіля, в якому використовуються попередні компоненти, отримані від моделей Ferrari та Maserati. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на огляд Carcoops .

Ferrari тестує свій перший електромобіль (ФОТО)

Тести електромобіля Феррарі, фото: Carcoops

Це класичний хід на ранній стадії випробувань – маскування нових силових агрегатів та шасі під модифікованою оболонкою, щоб зберегти остаточний дизайн у таємниці та не допустити поширення чуток.

Ferrari тестує свій перший електромобіль (ФОТО) - фото 2

Мул нагадує купе-кросовер, перетворений на гігантський спортивний хетчбек, що поєднує п'ятидверний кузов позашляховика Maserati Levante зі збільшеними колесами та заниженою підвіскою. Хоча використання кузова Levante натякає на те, що Ferrari може експериментувати з платформою, схожою на позашляховик, агресивна занижена посадка передбачає, що вони націлені на щось набагато продуктивніше — екстремальний кросовер або тотальний суперкар.

Оскільки автомобіль призначений для випробувань, багато елементів зовнішнього стилю не мають значення, але світлодіодні фари виглядають так, ніби їх запозичили прямо у Ferrari Roma, а на передньому бампері встановлені повітрозабірники у стилі BMW M2, які, ймовірно, призначені для додаткового охолодження високопродуктивних електродвигунів. акумуляторних батарей.

Тим не менш, кілька деталей, що інтригують, привертають увагу. Чотирьохтрубні вихлопні труби виглядають чисто декоративно, вказуючи на повністю електричну трансмісію. Ще більше підігрівають електричні спекуляції яскраві жовті наклейки з блискавками з боків кузова і повністю закриті передні ґрати, явна ознака електромобіля, якому не потрібний традиційний повітрозабірник для охолодження двигуна внутрішнього згоряння.

Колеса великого діаметру, взуті в шини Pirelli, зажадали модифікації колісних арок Maserati. Пластикові розширення були додані для розміщення ширшої колії, що передбачає орієнтовану на продуктивність повнопривідну систему, яка, ймовірно, працює на установці з двома або навіть трьома двигунами, щоб підтримати репутацію Ferrari у плані маневреності та потужності.

Ferrari зберігає мовчання про стиль кузова і технічні характеристики свого першого електромобіля, залишаючи двері відчиненими для чого завгодно — родстера, суперкара, гранд-турера або навіть кросовера в стилі Purosangue, можливо, всього з двома дверима. На даний момент ваші припущення так само хороші, як і наші.

"Неназване джерело з внутрішнім знанням питання нещодавно повідомило, що вартість електромобіля становитиме понад €500,000 ($535,000), що фактично робить його нішевою пропозицією. Те ж джерело припустило, що другий електромобіль вже знаходиться на ранніх стадіях розробки, хоча дата його запуску ще не близька", – зазначають у Carcoops.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини