Головна Новини Чоловік авто Експерти розповіли про найнадійніші б/у автомобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли про найнадійніші б/у автомобілі

Якщо хочеш мати хороший автомобіль, то зовсім не обов'язково гнатися за новинками

21 вересня 2020, 14:49
Поділіться публікацією:

Щороку різні автовиробники представляють широкій публіці нові автомобілі. Вони не тільки вражають своїми можливостями, а й часто змушують потенційних клієнтів зціпити зубами від досади, коли вони бачать цінники. Але далеко не завжди потрібно гнатися за новинками. Навіть серед старіших моделей є такі, які ще можуть себе показати з найкращого боку. Видання "Обозреватель", з посиланням на німецьких експертів TUV, розповість про п'ять б/у автомобілів, які без проблем служать своїм власникам.

Експерти розповіли про найнадійніші б/у автомобілі

BMW Z4 E89

Автомобіль випускався з 2009 по 2016 рік. Його приблизний бюджет становить 15 000 євро. Попри свій вік, автомобіль нормально функціонує. Особливо вражає надійність кермового управління.

Mazda MX-5 NC

Експерти розповіли про найнадійніші б/у автомобілі - фото 2

Автомобіль випускався до 2014 року. Його можна придбати в Європі приблизно за 5000 євро. Це родстер з якісними підвіскою і кермовим управлінням.

Mercedes SLK R171 / R172

Експерти розповіли про найнадійніші б/у автомобілі - фото 3

R172 випускається з 2011 року, а його попередня версія R171 перебувала на конвеєрі з 2004 по 2011 рік. Дуже довговічний автомобіль. Правда, коштує він відповідно: R172 25 000 євро, а R171 доступний від 9000 євро.

Seat Exeo

Експерти розповіли про найнадійніші б/у автомобілі - фото 4

Seat Exeo випускався в проміжку, коли "Сеат" на деякий час відмовився від Toledo — з 2008 по 2013 рік. Середньорозмірний седан за фактом є перелицьованим Audi A4. Це дуже рідкісний автомобіль, але надійний. Потрібно лише бути обережним з пружинами підвіски, у них високий відсоток браку.

Toyota IQ

Експерти розповіли про найнадійніші б/у автомобілі - фото 5

Ідеальний автомобіль для міста, який вироблявся в період 2008-2015 роках. Попри довжину в три метри, він вміщує чотири людини. У машини відмінне шасі, поворотні осі залишаються бездоганними навіть після довгого часу. Крім того, немає втрат масла. Єдиним потенційним слабким місцем можуть бути гальмівні диски.

Як видно з цього списку, зовсім не обов'язково гнатися за новинками, якщо хочеш придбати хороший автомобіль. Цілком можливо, ти зможеш вибрати відповідну модель з числа "старичків". Також видання "Коментарі" розповість про три головних автомобільних тренди майбутнього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини