Головна Новини Чоловік авто Десять ефективних способів угробити автомобіль. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять ефективних способів угробити автомобіль. Частина 2

Якщо хочеш знищити свій автомобіль як можна швидше, виконуй ці дії

29 травня 2020, 12:09 comments1497
Поділіться публікацією:
Кожен водій сам вирішує, як поводитися зі своїм автомобілем. Хтось буквально здуває з нього порошинки, відразу після покупки вирушає до церкви, щоб освятити, і без крайньої необхідності не використовує жодної додаткової функції, яка є в автомобілі. Але є і водії, у яких в корені інший підхід до свого транпортного засобу. Вони постійно здійснюють дії, які поступово псують автомобіль.
Сьогодні ми продовжуємо розповідь про те, як не слід чинити, якщо ти хочеш, щоб автомобіль довше прослужив тобі.

Затемнення фар

Десять ефективних способів угробити автомобіль. Частина 2

Звичайно, це дуже круто виглядає, але від таких фар не буде ніякої користі, коли йдеться про темний час доби. Темне покриття буде заважати освітленню, а це, в свою чергу, призведе до неприємностей, аж до серйозного ДТП.

Низькопрофільні шини

"Ізолента" на колесах — це несерйозно, хоча деякі автолюбителі хочуть додати крутизни низькопрофільними покришками. Але хоча в таких випадках колесо і краще котиться, про комфорт не йдеться взагалі. Машина відчуває кожну вибоїну і більше нагадує віз.

Не мити авто

Автомобілі потрібно регулярно мити. Це не тільки допоможе зберігати машину в чистоті, але і захистить її від корозії, оскільки на дороги часто висипають тонни агресивних реагентів і солей, які можуть пошкодити дно.

Не давати машині охолонути перед миттям

Під впливом високих температур метали здатні розширюватися, а при різкому охолодженні — стискатися. Не лякайтеся, це не сильно зашкодить самій машині. Але проблеми можуть виникнути з фарбою, яка може почати тріскатися. В результаті з часом з'явиться корозія і тріщини. Щоб цього уникнути, просто дайте машині охолонути перед водними процедурами. 10-15 хвилин буде достатньо.

Крутити кермо на місці

Від дурної звички крутити кермо, коли машина не рухається, слід негайно відмовитися. Інакше вона може зламатися на місці. Такі дії позначаються на рульовій рейці, а також на підсилювачі керма, та і для гуми це не дуже приємна процедура.

Тепер ти знайомий з повним джентльменським набором звичок, які можуть у найкоротші терміни нашкодити твоєму автомобілю. Сподіваємося, ти приймеш їх до відома і будеш вести себе відповідно. А видання "Коментарі" нагадає тобі про ще п'ять дій, які можуть зіпсувати твій транспортний засіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини