Десять автівок, які виростуть в ціні через десять років (Фото)

Експерти назвали автомобілі, ціна яких через кілька років може збільшитися вдвічі

Через деякий час ціна на певні моделі автомобілів спадає. Проте деякі представники автопрому навпаки значно виростають в ціні та стають надзвичайно дорогими. Автоексперти спрогнозували, які машини можуть подвоїти ваші гроші протягом наступних 10 років. До уваги бралося збільшення ціни на одиниці даної моделі, більш рідкісна поява автівки на дорогах та інші критерії. Тож перейдемо до самого списку.

1. Renault 5 Turbo.


2. BMW M3 (E36).


3. Toyota MR2 (III).


4. Nissan 300ZX.


5. Honda Integra Тип R DC2.


6. Porsche 911 (996).


7. VW Corrado VR6.


8. Land Rover Discovery (Series I).


9. Aston Martin DB7.


10. Nissan Skyline GTS-T.


Раніше ми повідомляли про найпоширеніші шахрайські схеми при купівлі вживаного автомобіля. Значна частина українців вважає кращим варіантом придбати вживаний автомобіль. Насамперед це економічно вигідно. З цієї причини громадяни можуть дозволити собі й більш зручну та дорожчу модель. Проте інколи купівля такого автомобіля стає справжнім головним болем. Деякі старі автомобілі можуть відмінно виглядати зовні, проте при детальній перевірці виявляється безліч прихованих дефектів. Що в майбутньому неминуче призведе до несподіваного та вартісного ремонту. Як не дати себе обдурити, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Україні очікується подорожчання вживаних автомобілів із Сполучених штатів Америки. За даними експертів, зростання попиту на автомобілі з Америки збільшилося на 5% тільки за останні кілька тижнів. Детальніше про це дізнавайтеся в нашому матеріалі