Головна Новини Чоловік авто Чим можна зайнятися, коли опинився в пробці: кілька порад водіям
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим можна зайнятися, коли опинився в пробці: кілька порад водіям

Перебуваючи в пробці, можна дуже корисно провести час

30 січня 2021, 09:57
Поділіться публікацією:

Всі чоловіки, які мають свій автомобіль, регулярно потрапляють в пробки. Як правило, це не трагедія, але пов'язана з цією сумною подією повна бездіяльність вкрай стомлює. Саме тому ми вирішили розповісти вам, чим цікавим можна було б зайнятися, якщо таки довелося застрягти посеред міста в оточенні інших автомобілів.

Чим можна зайнятися, коли опинився в пробці: кілька порад водіям

Чим зайнятися в пробці

Аудіокниги та подкасти

Почніть з жанру, який вам найбільш цікавий. Художні твори, тренінги, професійна література або подкасти на будь-яку тематику — все залежить від ваших уподобань. Пасажири можуть почитати книгу онлайн.

Іноземна мова

Включаємо підкаст або ж спеціальний навчальний аудіоурок, слухаємо і повторюємо. З огляду на кількість і довжину пробок в більшості українських міст, ви зможете досить швидко вивчити будь-яку іноземну мову.

Включити музику і співати

Прекрасний варіант, щоб підняти настрій, відпочити і розслабитися.

Онлайн-курси

У мережі є широкий вибір онлайн-курсів для різних професій. Достатньо вибрати необхідний і почати вчитися. Таким чином, за час перебування в пробках ви не тільки вдосконалюєтеся в своїх навичках, а й освоїте нову професію!

Поговорити з близькими

Постійна зайнятість заважає повноцінному спілкуванню з близькими. Якщо ви перебуваєте в особистому транспортному засобі, наберіть когось із родичів або друзів, особливо з ким вже досить давно не зідзвонювалися.

Ці заняття допоможуть скрасити довге перебування в автомобілі посеред дороги. Крім того, вони можуть бути корисними. Також видання "Коментарі" розповість, як змусити автомобіль їхати швидше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

вася

29 травня 2021, 18:53

плохой совет, мозг устроен на одно действия, поєтому и аварии в пробках


Новини