Головна Новини Чоловік авто BMW заплатить штраф у 18 млн доларів: що порушив автовиробник
commentss НОВИНИ Всі новини

BMW заплатить штраф у 18 млн доларів: що порушив автовиробник

BMW кілька років публікувала недостовірні дані про продажі

26 вересня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Автовиробник BMW погодився виплатити штраф у розмірі 18 млн доларів за спотворення даних про продажі своїх автомобілів протягом п'яти років, оголосила Комісія з цінних паперів і бірж. Про це пише CNN.

BMW заплатить штраф у 18 млн доларів: що порушив автовиробник

Комісія заявила, що в період з 2015 по 2019 рік BMW підтримувала резерв неврахованих роздрібних продажів автомобілів — внутрішньо іменованих "банком", — який вона використовувала для досягнення внутрішніх щомісячних цільових показників продажів незалежно від того, коли відбувалися основні продажі.

"Ця практика дозволила BMW зберегти лідируючі позиції з роздрібних продажів щодо інших преміальних автомобільних компаній", — йдеться в повідомленні агентства.

Спотворені дані були розкриті в кінці минулого року. BMW Group, до якої входять бренди BMW і Mini, погодилася на мирову угоду і штраф без будь-якого визнання провини.

Відзначимо, рік тому комісія оштрафувала Fiat Chrysler на 40 млн дол. за аналогічне масування показників продажів. В цьому випадку база даних компанії про незареєстрованих продажах, які використовувалися для досягнення цільових показників продажів в слабкіші місяці, була відома всередині компанії як "банка печива", згідно регулюючому агентству.

Раніше "Коментарі" писали, що німецький автовиробник BMW згорнув кампанію з підтримки ЛГБТ-спільноти та повернув на свою сторінку в Facebook стару аватарку з логотипом компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини