Головна Новини Чоловік авто Більш висока потужність і прискорення: Ferrari представила новий суперкар
commentss НОВИНИ Всі новини

Більш висока потужність і прискорення: Ferrari представила новий суперкар

Суперкар Ferrari Portofino M має восьмиступінчасту коробку передач і додаткову потужність

17 вересня 2020, 15:48
Поділіться публікацією:

Італійська компанія Ferrari представила новий автомобіль 2021 Ferrari Portofino M. Про це повідомляє Motor 1.

Більш висока потужність і прискорення: Ferrari представила новий суперкар

Вперше в кабріолеті Ferrari використовується восьмиступінчаста коробка передач, блок зчеплення на 20 відсотків менший, а крутний момент на 35 відсотків вищий, ніж у трансмісії, яку він замінює. Це крок, який слід було очікувати, з огляду на те, що Roma — по суті, версія Portofino у вигляді купе — використовує той же DCT.

Те ж саме можна сказати і про збільшення потужності 3,9-літрового двигуна V8 з подвійним турбонаддувом, який тепер дає додаткові 20 кінських сил в Portofino M (Modificata). Оновлений кабріолет видає 612 кінських сил (456 кіловат) і 561 фунт-фут (760 Нм), відповідні Roma, при цьому величина крутного моменту перенесена з моделі, відмінній від M.

Незважаючи на те, що Portofino M позначений як модель "початкового рівня", в плані продуктивності Portofino M і досі залишається Ferrari. Йому потрібно всього 3,45 секунди, щоб розігнатися до 100 км / год з місця, і він розганяється до 0-200 км / год за 9,8 секунди, а потім розганяється до більш ніж 320 км / год. Додаткова потужність і швидша коробка передач скоротили час розгону від 0 до 200 кілометрів на годину на цілу секунду, в той час як завдання від 0 до 100 кілометрів на годину досягається трохи швидше, ніж раніше (на 0,05 секунди). Максимальна швидкість залишилася незмінною.

В кінці року за Portofino M піде ще один світовий дебют, обіцяний Ferrari. Ідентичність моделі не розголошується, але це може бути посилений варіант 812 Superfast, враховуючи, що останнім часом можна побачити безліч шпигунських знімків з тестуванням прототипів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ferrari не випустить власний електромобіль раніше 2025 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини