Головна Новини Чоловік авто Автовиробник Hyundai представив перший електричний мікроавтобус
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробник Hyundai представив перший електричний мікроавтобус

Нові автобуси будуть поставлятися в конфігураціях від 15 до 33 посадкових місць

1 липня 2020, 17:30 comments1148
Поділіться публікацією:

Південнокорейський автомобільний гігант Hyundai Motor Company випустив перший електричний мікроавтобус, представивши County Electric для корейського ринку. Розробка описується компанією як "економічна, екологічна, безпечна і зручна альтернатива дизельним автобусам". Про це повідомляє інформаційний ресурс The drive.

Автовиробник Hyundai представив перший електричний мікроавтобус

Новий Hyundai County Electric має довжину 7 710 мм і оснащений високоефективним літій-іонно-полімерним акумулятором потужністю 128 кВт, що забезпечує відстань 250 кілометрів при одній повній зарядці.

County Electric має прискорення на 30% швидше в порівнянні з дизельними моделями в діапазоні від 50 до 80 км / год і оснащений електронно-керованою, пневматично-гідравлічною (AOH) гальмівною системою з більш міцними гальмівними дисками для витримування збільшеної ваги автобуса через акумулятор.

Автовиробник Hyundai представив перший електричний мікроавтобус - фото 2

Hyundai запропонує автобус в конфігураціях від 15 до 33 посадкових місць. County Electric також має "новітні технології безпеки, які запобігають нещасним випадкам при посадці і виході пасажирів". Зокрема, різні датчики, розташовані поруч з середніми дверима автобуса, запобігають закриттю дверей, коли пасажир входить або виходить. Також спеціальні датчики піднімають тривогу і автоматично відкривають двері, якщо вони затиснули пасажира.

Як повідомляло видання "Коментарі", Hyundai відкликає тисячі своїх автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини