Головна Новини Чоловік авто Автовиробник Fiat представив позашляховик з рекордним прискоренням (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробник Fiat представив позашляховик з рекордним прискоренням (ВІДЕО)

Пікап Ram 1500 TRX стане найшвидшим серед позашляховиків, що існують

18 серпня 2020, 14:05 comments1179
Поділіться публікацією:








Компанія Fiat Chrysler представила 702-сильний Ram 1500 TRX, який, як очікується, стане найшвидшим пікапом з прискоренням, будь-коли проданим будь-яким великим автовиробником. Про це повідомляє CNN Business.
Ram 1500 TRX з'явився трохи більше як місяць після того, як Fiat Chrysler представила свій 702-сильний сімейний позашляховик Dodge Durango SRT Hellcat. Під опуклим капотом TRX знаходиться  той же 6,2-літровий V8 з наддувом, що і в Durango Hellcat. Цей двигун, спочатку розроблений для Dodge Challenger Hellcat, який дебютував у 2015 році, тепер також використовується в високопродуктивних версіях седана Dodge Charger і позашляховика Jeep Grand Cherokee. Це перший раз, коли його помістили в пікап.
Як високошвидкісний позашляховий пікап, TRX буде конкурувати з популярним 450-сильним Raptor від Ford. Але з його величезним V8 з наддувом Ram буде виробляти набагато більше потужності, ніж 3,5-літровий V6 з турбонаддувом Raptor.
TRX може розігнатися з нуля до 96 кілометрів на годину за 4,5 секунди. За повідомленнями порталу Car and Driver, це зробить його найшвидшим серійним пікапом на ринку. TRX також має м'язистий корпус, відповідний унікальним вимогам вантажівки, призначеної для їзди на високих швидкостях по нерівних поверхнях.

Комп'ютеризована "система виявлення стрибків" розпізнає, коли TRX знаходиться в повітрі під час руху, і автоматично контролює потужність двигуна, щоб не пошкодити трансмісію і компоненти двигуна. За словами Fiat Chrysler, система також контролює потужність, коли вантажівка приземляється на землю, щоб забезпечити максимальну продуктивність. Спеціальні системи фільтрації повітря захищають двигун від пилу і бруду, які піднімаються під час руху по бездоріжжю.
Ціни на TRX будуть починатися приблизно з 75 000 доларів. Пікапи будуть запущені у виробництво на заводі Fiat Chrysler в Стерлінг Хайтс, штат Мічиган, в жовтні.

Автовиробник Fiat представив позашляховик з рекордним прискоренням (ВІДЕО)

ФОТО: Motor1.com



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини