Головна Новини Чоловік авто Автолюбителі віддають перевагу кнопкам сенсорним екранам: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Автолюбителі віддають перевагу кнопкам сенсорним екранам: причина

Новий тренд на авторинку: споживачі обирають старі моделі через безпеку та надійність

17 червня 2024, 14:26
Поділіться публікацією:

Останнім часом, інтер'єри сучасних автомобілів зазнали значних змін, збагатившись сенсорними екранами та зменшивши кількість фізичних кнопок. Однак, незважаючи на прагнення інновацій, автолюбителі все частіше віддають перевагу старим моделям автомобілів, оснащених традиційними ручками і кнопками.

Автолюбителі віддають перевагу кнопкам сенсорним екранам: причина

Автолюбителі віддають перевагу кнопкам сенсорним екранам: причина

За даними дослідження S&P Global Mobility, середній вік автомобілів у США досяг рекордного показника 12,6 років. Експерти пов'язують цю тенденцію зі зростанням попиту на більш старі та надійні моделі. Автомобільні оглядачі, включаючи Дена Ніла, наголошують, що нові технології, незважаючи на їхню привабливість, можуть знижувати безпеку водіння, відволікаючи водіїв від дороги.

Європейська програма оцінки нових автомобілів також рекомендувала виробникам відмовитись від сенсорних екранів на користь фізичних кнопок для підвищення рівня безпеки автомобілів. Ці рекомендації підтверджуються побоюваннями деяких водіїв щодо потенційного стеження за ними через цифрові системи нових автомобілів.

Деякі автовиробники, такі як Volkswagen вже почали повертати традиційні елементи управління в свої нові моделі. Цей крок може відіграти ключову роль у майбутньому дизайні автомобілів та у вподобаннях споживачів, особливо в регіонах з активним обговоренням майбутнього двигунів внутрішнього згоряння в автоіндустрії.

Нагадаємо, що за 5 місяців поточного року в Україну було імпортовано 160 750 транспортних засобів, що на 21% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2023 року. За даними Opendatabot, найбільшою популярністю серед українців користується цього року марка Volkswagen. Українці придбали 18 771 автомобілів цієї марки, що становить 11.7% від загальної кількості придбаних авто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини