Головна Новини Чоловік авто Автоексперти назвали найнадійніші марки б/у автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Автоексперти назвали найнадійніші марки б/у автомобілів

Ці марки автомобілів найрідше ламаються, навіть якщо залишили позаду досить багато кілометрів

27 жовтня 2020, 15:04
Поділіться публікацією:

Покупка б/у автомобіля — це завжди ризик. Адже новий власник купує не тільки транспортний засіб, а й за фактом отримує в спадок всі проблеми, пов'язані з обслуговуванням авто. Автомобільні експерти carVertical опублікували рейтинг найбільш надійних марок уживаних автомобілів, які ламаються рідше за інших. Про це пише 32cars.ru.

Автоексперти назвали найнадійніші марки б/у автомобілів

Вживані автомобілі. Фото: autogeek.com.ua

5 місце - Mazda

Виробники цих автомобілів використовують передові технології, які максимально знижують ризик потрапити в ДТП, серйозно травмуватися і пошкодити автомобіль. Разом з тим у власника можуть виникнути проблеми з відмовою ABS і поломками турбін на дизельних двигунах Skyactive D.

4 місце — Nissan

Ця компанія концентрується на безпеці. Виробники впроваджують технології огляду на 360 градусів, а також інтелектуальної мобільності. Серед проблем, які все ж можуть виникнути, — відмова теплообмінника АКПП і корозія центральної направляючої шасі.

3 місце - Volkswagen

Цю марку автомобіля автоексперти вважають досить довговічною. Вони міцні, але згодом власники можуть зіткнутися з тим, що з ладу вийде механічна коробка передач, або ж виникнуть неполадки в системах ABS/ESP.

2 місце - Hyundai

Головним плюсом цієї марки експерти вважають максимальну безпеку. Адже виробляють машини із надміцної сталі. Слабкі сторони автомобілів — лобове скло і задній підрамник, який вражає корозія.

1 місце — KIA

Автомобілі цієї марки оснащені передовими системами безпеки. Однак під час експлуатації власник може зіткнутися з поломкою електропідсилювача керма, проблемами з каталізатором і несправністю стоянкового гальма.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які пісні не можна слухати в автомобілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини