Головна Новини Чоловік літак Компанія Boeing спільно з військовими випробувала безпілотний заправник для літаків
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Boeing спільно з військовими випробувала безпілотний заправник для літаків

Випробування системи безпілотної заправки в повітрі буде тривати

10 грудня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

Boeing і ВМС США здійснили політ на випробувальному об'єкті MQ-25 T1 з повітряним заправних баком (ARS), що стало важливою віхою в розробці безпілотного повітряного заправника.

Компанія Boeing спільно з військовими випробувала безпілотний заправник для літаків

ФОТО: Naval News

Успішний 2,5-годинний політ з Cobham ARS — тієї ж самої ARS, яку в даний час використовують F / A-18 для дозаправки в повітрі — був розроблений для перевірки аеродинаміки літака з встановленої під крилом ARS. Політ виконували льотчики-випробувачі компанії Boeing, що працювали з наземної станції управління в аеропорту Сент-Луїс MidAmerica в Маскуте, штат Іллінойс.

У майбутніх польотах будуть продовжені випробування аеродинаміки літака і ARS в різних точках діапазону польоту, в кінцевому підсумку просуваючись до подовження і втягування шланга і гальмівної колодки, використовуваних для дозаправки.

Випробувальний об'єкт T1, що належить Boeing, є попередником експериментальної моделі літака, виробленої відповідно до контракту 2018 року. T1 використовується для раннього навчання та відкриттів, закладаючи основу для швидкого переходу до розробки та тестування MQ-25. Після свого першого польоту в минулому році T1 напрацював близько 30 годин в повітрі до запланованої модифікації по установці ARS.

Раніше в цьому році ВМС США розглянули можливість придбання трьох додаткових літаків MQ-25, в результаті чого загальна кількість літаків, які спочатку виробляє Boeing, досягла семи. Військово-морський флот має намір закупити більше 70 літаків, які візьмуть на себе роль танковщиків, які в даний час виконують F / A-18, що дозволить краще використовувати бойові ударні винищувачі.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Boeing виявили новий дефект.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини