Головна Новини Чоловік літак Чи можна склеїти літак скотчем: неймовірний експеримент
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна склеїти літак скотчем: неймовірний експеримент

Скотч цілком згодиться, якщо потрібно терміново полагодити літак

30 липня 2020, 14:41 comments1198
Поділіться публікацією:

Кілька років тому інтернет підірвала красива казка. В ній говорилося про те, що ведмідь у пошуках їжі розкурочив залишений в лісі літак і пішов по своїх справах. Пілот, який незабаром повернувся, побачив, що летіти йому нема на чому, однак не розгубився і знайшов вихід із ситуації. Він залатав всі дірки на корпусі клейкою стрічкою і все-таки добрався до будинку. Цю неймовірну історію нам розкаже портал mport.

Чи можна склеїти літак скотчем: неймовірний експеримент

Далеко не всі користувачі мережі повірили в цю неймовірну легенду. Засумнівалися і “Руйнівники міфів“ на телеканалі НЛО TV. У пошуках правди, ведучі взялися відтворювати описану історію.

Для експерименту Торі, Кері та Грант з легкістю відшукали літак. А ось знайти ведмедя і попросити його роздерти борт виявилося не так просто. Тому було прийнято рішення зробити копію пазурів Грізлі та самостійно пошкодити транспортний засіб. Впоравшись на ура з цією частиною тесту, ведучі взялися лагодити літак. Для цього їм знадобилися поради експерта-пілота і ціла гора клейкої стрічки. Отже, дірки заклеєні – можна і в небо.

За штурвал сів справжній професіонал Джеймс – для початку він проїхався на літаку по злітній смузі та кілька разів перевірив, чи все в порядку. А вже після цього сміливий хлопець зважився піднятися в повітря. Неймовірно, але йому вдалося! Джеймс не відчував труднощів з підтриманням висоти й виконанням складних маневрів. Крім того, не було жодної ознаки того, що стрічка відшаровується.

30 хвилин поспостерігавши за успішним рухом літака, Торі, Кері і Грант оголосили про підтвердження легенди. Це фантастика, але звичайнісінький скотч зміг замінити спеціальну аеродинамічну тканину.

Також видання "Коментарі" розповість, як австралієць розбив унікальний автомобіль під час тест-драйву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини