Головна Новини Чоловік вино і напої Баланс і текстура: головні хитрощі створення хороших коктейлів
commentss НОВИНИ Всі новини

Баланс і текстура: головні хитрощі створення хороших коктейлів

Щоб коктейль сподобався, його потрібно не тільки правильно приготувати, але і грамотно подати

29 серпня 2020, 21:23 comments1093
Поділіться публікацією:

Багато хто з нас любить заворожено спостерігати за тим, як бармени варганять коктейлі. Іноді це просто схоже на магію, яка доступна тільки обраним. Але насправді все досить просто. Необхідно дотримуватися лише кількох важливих правил, завдяки яким і створюються прекрасні коктейлі. Сьогодні за допомогою порталу mport ми піднімемо завісу і спробуємо розкрити головні хитрощі цих бійців невидимого фронту.

Баланс і текстура: головні хитрощі створення хороших коктейлів

Поєднання інгредієнтів

В першу чергу слід підібрати інгредієнти, з якими будеш працювати. А потім найскладніше — необхідно розібратися, як вони поєднуються один з одним. Якщо взагалі поєднуються.

Баланс

Після того як ти підібрав інгредієнти, потрібно збалансувати коктейль. Він не повинен бути занадто солодким, кислим, гірким. У ньому, крім алкоголю, ще щось має відчуватися.

Текстура

Після звершення перших двох дій, не варто забувати про текстуру. Є коктейлі, які приємніше пити більш щільними, або з невеликими шматочками фруктів усередині. А є й такі, які повинні бути максимально легкими і чистими.

Ароматичні модифікатори

Коли коктейль готовий, йому можна надати родзинку, додавши біттер або ароматичний спрей. Існують також різноманітні ароматичні модифікатори, такі як використання смокі гана, або обпалення гарніша. А для людей простих згодяться і звичайні кориця та інші спеції.

Подача і дизайн

Дуже важливий момент — це подача, візуалізація коктейлю. Існує психологічний момент: відмінний сервіс та подача дає більший плюс, ніж смак. А якщо сервіс і подача похмурі, то навіть найкрутіший коктейль не викличе особливого захоплення.

Тепер ти знаєш, які головні умови створення гарного коктейлю. Хто знає, може захочеш спробувати і сам станеш хорошим барменом. Також видання "Коментарі" розповість про чотири найдивніших алкогольних рецепти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини