Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Мартіні з горілкою — минуле століття. Сьогодні витончені алкопивці шукають напої новіші, свіжіші, цікавіші. І таки знаходять. Про них нам розповість видання mport.
Мартіні з беконом і яйцем
Джентльмени з London Club Cocktail вирішили перетворити класичний англійський сніданок в коктейль. Вони змішали в блендері бекон, яйця та мартіні. Потім налили туди 50 мл віскі, по 25 мл клинового сиропу і лимонного фрешу. Все це прикрасили шматочком смаженого бекону і солодкої яєчні.
М'ясна Кривава Мері
Специ з лондонського бару Powder Keg Diplomacy (PKD) вирішили доукомплектувати легендарний коктейль. Для цього вони влили в горілку ложку масла (можна і жир кімнатної температури). Потім залишили цю справу на пару годин, щоб мікс охолов. Після — зняли верхній шар зайвого жиру. В результаті вийшла горілка з досить специфічним ароматом. Її використовували в якості основи для Кривавої Мері. В цей коктейль, до речі, ще додають шматок яловичини і трохи гострого соусу.
Old Fashioneds
А рецепт цієї випивки придумали бармени з лондонського ресторану SushiSamba. Вони теж додають жир, але віскі, а не горілку. І жир використовується виключно яловичий. І потім в мікс доливають кленовий сироп + солону карамель.
Мохіто
Бар Meat, Глазго. І не сподівайся сьорбнути там освіжаючий мохіто. Бо в цьому закладі замість звичного м'ятного коктейлю тебе чекає м'ясний мохіто з скибочкою бекону.
Також видання "Коментарі" розповість про найбільш небезпечні алкогольні поєднаннях.
Новини